Houden rekening met je

Ik moest terugkomen voor 3 gaatjes, en stelde voor om dat onder verdoving te foen. Ik gaf aan dat ik nog nooit nooit een verdoving nodig had gehad en dat dit vandaag ook niet zou veranderen, en ze ging niet in discussie, en liet fe verdoving achterwege. Ging weer prima zo, geen stress! Er word dus echt naar he geluisterd.

Zeer deskundig en no nonsens,

Kundige behandelaars die wel frequent wisselen

Er is wel een flink verloop door behandelaars. In die paar jaar dat ik patiënt ben heb ik zeker vijf verschillende gezichten boven mij gezien. Ik persoonlijk heb daar minder moeite mee, maar voor mijn vrouw (bv) zou dat een reden zijn niet naar deze praktijk te gaan. En ik ken meer mensen die er zo over denken.

Prettig, vriendelijk, ontspannen, goede uitleg en advies

Zie boven.

Heel erg goed

Heel vriendelijke en ervarende tandarts

Snel geholpen

Prima tandartspraktijk

Prima praktijk waar deskundige tandartsen en assistenten hun werk doen.

Plezierig

Vriendelijke ontvangst

Heb mijn gebit laten repareren, en gaatjes laten vullen kon allemaal in één dag. Zeer tevreden.

Prima, maar voelt soms als lopende band werk.

Vriendelijk, kundig,daadkrachtig!

De behandeling vond ik top! Heel betrokken en doortastend

Slecht

Kies moeten trekken met veel pijn ondanks 2 maal verdoven. Na 2dagen nog hoofdpijn links. Goede ervaring bij kaakchirurg Deventer. Wel positief dat ik hier zo snel terecht kon!

Fijn personeel en goede mondzorg!

Vriendelijke ontvangst, zowel aan balie als in behandelkamer. Je krijgt tijd om te vertellen "hoe en wat". Zeer tevreden over kwaliteit van zorg!

Ervaring was prima

Goede en duidelijke uitleg gekregen en prima controle

Noodzakelijk kwaad, periodieke controle

Als je in een tandartsstoel ligt en je hoort alleen maar code taal tussen de tandarts en de assistent zonder dat er iets wordt uitgelegd wat dat inhoud vind ik dat wel wat vreemd. Aangezien ik geen zin had in vragen naar deze code taal en alles goed bleek te zijn ben ik maar weggegaan. Het is dan wel weer prijzenswaardig dat er een receptioniste zit die vrolijk en positief je te woord staat dit maakt het grotendeels weer goed. Laat een tandarts zich eens indenken dat de mensen in de stoel leken zijn en niet weten wat al die codetaal inhoud, zij zijn er voor ons.

Goede en snelle behandeling gehad

Gewoon zoals het hoort

Goede controle beurt.

Ik ben dik tevreden.

Naar de tandarts gaan is gewoon niet leuk. Maar helaas noodzakelijk. Het is goed.

Mijn noodgevalletje werd snel, vakkundig en beter dan ik had verwacht hersteld.

Snel na de melding kon ik komen. De tandarts ging snel doch behoedzaam te werk. Hij informeerde mij goed. Het was een goede ervaring, terwijl ik het ergste vreesde.

Aandachtige tandarts

Tandarts Pikkemaat helpt mij altijd op een erg fijne manier, waarbij er wordt uitgelegd wat er wordt gedaan en waarom.

Fijne tandarts

Je voelt je meteen op je gemak

Prima zorg

Vriendelijk ontvangen en een vlotte kundige controle.

Zie hier boven.

Boomkamp 2

7461 AX Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.