Gied tevreden

Wij worden hier altijd goed ontvangen en met respect geholpen!

goed en aangenaam

goed en aangenaam

Mijn ervaring was goed

Ik ben goed en vlot geholpen.

Zou Leonie iedereen aanbevelen

Fijne behandeling alles netjes uitgelegd

Geweldig goed

Klantvriendelijk en op je gemak stellen is voor haar heel natuurlijk.

Duidelijk en geruststellend

Vertelt wat ze doet.

opgelucht

Er is alles aan gedaan de kies te redden, maar helaas lukte het niet en moest worden getrokken.

Efficiënt en prettig geholpen

Afspraak maken verliep prettig en doeltreffend. Bij de behandeling vriendelijk contact met arts en assistent. Voortdurende en duidelijke uitleg.

Geweldige tandarts

Je wordt heel goed en vriendelijk geholpen Er straalt echt rust uit van de tandarts En hij doet zijn werk perfect .

Prettige controle

Goede sfeer

Weer fijn en snel geholpen

Fijn geholpen en snelle controle

Rustig word verteld hoe en wat er gaat gebeuren

Vriendelijk en professioneel

Goed !

Sinds ik bij deze tandarts ben is mijn gebit een stuk gezonder en mooier gemaakt ! Blij mee .

fijne ervaring

goede en prettige ervering

Altijd goede uitleg en behandeling.

Goede en fijne tandarts praktijk,ook de dames achter de balie, Top

Dik tevreden

Wordt altijd keurig en goed geholpen

Precies volgens afspraak

Goede behandeling

Prima tandarts!

Ik heb goede ervaringen met de tandarts, je wordt netjes behandeld en er wordt duidelijk verteld wat ze gaan doen.

Tandarts werkt snel

Tandarts Veelers Werkt snel en legt goed uit

Zeer klantvriendelijk en meedenkend.

Je wordt vriendelijk geholpen door zowel de tandarts als de assistente en de baliedames.

Snelle behandeling.

Had mijn afspraak vergeten maar is grandioos opgelost zo gaat het andersom ook als hun een plekje vrij hebben bellen ze ook of ik wil komen dat is samenwerken op de goede manier waren die er maar meer!!

uitstekend

zorgvuldig, aandacht en informerend

Ging prima

Ging prima

Boomkamp 2

7461 AX Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.