Mevr. Pikkemaat communiceert goed en vriendelijk met patient en medewerkers over wat ze doet en wat goed is voor het gebit. Overige medewerkers ook allen professioneel en vriendelijk

Keurig op afspraak en snel geholpen

Zie vorige antwoord

Vriendelijk en behulpzaam

Tevreden over de behandelingen!

Uitstekend, ondanks de angst weet deze tandarts je op de juiste manier te kalmeren en mee te nemen in de dingen die zij doet. Dit is zeer helpend voor een ieder die enige angst voor de tandarts heeft.

Fijne tandarts

Duidelijk, ze zegt wat ze ziet en gaat doen en de assistente is ook top! Heel vriendelijk, ook naar de kinderen toe. Ze mogen volop meekijken.

Ik wordt altijd uitstekend verzorgd en correct behandeld.

Fijne Tandartspraktijk.

Professioneel en relax.

Prettige praktijk!

Zowel bij binnenkomst als in de behandelkamer prettig ontvangen. Aardige en adequate tandarts die je niets opdringt. Deze recensie geldt zowel voor mij als mijn partner. Fijn dat wij in deze praktijk terecht konden.

Een fijne tandarts

Legt alles netjes uit. Ook aan de kinderen verteld hij wat hij gaat doen. En is heel voorzichtig met de behandeling naar de kinderen toe.

Heel goed

Stellen je op je gemak, werken altijd op tijd hoeven nooit te wachten.

Rustige benadering, keurig geholpen

Rustige benadering, prettig en kundig geholpen.

Vriendelijk en empathisch

Mijn ervaring is dat zij toegankelijk en professioneel te werk gaat.

Vlot en vakkundig een vulling gezet! Top

Goede en professionele service

Super hoe de tandarts onze dochter heeft geholpen bij het trekken van haar kies en ontsteking. Er wordt goed gecommuniceerd en uitleg gegeven.

Meedenkende tandarts die heel goed is in haar vak.

zoals altijd goed

prettig en goed

Vriendelijk personeel korte wachttijden

Fijne tandarts

Sinds we bij deze tandarts zijn gaan wij, als ons gezin, met een stuk minder zenuwen.

Kundig advies.

Goed advies omtrent vervolg behandeling.

Prettig tandarts die verteld wat ze doet.

Prettig en vriendelijk tandarts

prima tandarts

prima praktijk

Positief

Fijne behandeling en tandarts was duidelijk

Zeer prettig geholpen!!

Zeer fijne ervaring

Boomkamp 2

7461 AX Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.