Vriendelijk en goed advies voor een droge mond

Vriendelijk en goed advies voor een droge mond

Zeer goede tandarts ,zeer deskundig..en patiënt vriendelijk , .ook de tandarts assistenten, top !!!

Ik kwam voor een behandeling en ik ben niet behandeld

Ik had een afspraak gemaakt voor het vullen van mijn gaatjes maar ze willen heel graag mijn verstandkies trekken. Ik heb al een aantal keer aangegeven dat ik dit niet wil. Mogelijk ga ik een ander tandarts zoeken. Ook wordt er teveel foto's gemaakt van mijn gebit. En ik moest de rontgenfoto apparaat zelf vasthouden. Ik weet niet of dit schadelijke gevolgen heeft voor de gezondheid

Goed en vriendelijk .

Ik ben nieuwsgierig naar de rekening , als die 15/20 sec tandsteen weghalen in rekening worden gebracht . Dit zou service moeten zijn naar mijn mening. Als je er een afspraak voor moet maken om tandsteen weg te laten halen dan kun je dit in rekening brengen vind ik . Dus ik ben benieuwd . M.V.G. Hans Hilgerink.

Goede ervaring

Ben goed geholpen. Ze zegt precies wat ze gaat doen. Laat ook zien aan de hand van foto’s wat het probleem is. Ik was zeer tevreden.

tevreden en patiëntvriendelijk

Snel en duidelijk

Uitstekende hartelijk heid

Snel en duidelijk

Goede ervaring

Ze vertelde wat ze zou gaan doen. En tijdens de behandeling ook wat ze deed. Ook of het allemaal wel goed ging , tijdens de behandeling.

vlot geholpen

tandarts was mooi op tijd, en hielp mij vlot

vlot geholpen

tandarts was mooi op tijd, en hielp mij vlot

Fijne sfeer, goede communicatie.

Voor een controle geweest. Goede uitleg, ook goed geholpen bij de balie voor een nieuwe afspraak.

Goede behandeling in prettige sfeer en fijn op tijd.

Op een professionele, prettige en persoonlijke wijze word je tegemoet getreden. De behandeling verloopt vlot en en er wordt verteld wat er gedaan gaat worden. Zeer korte wachttijd. Ik ben zeer tevreden.

goed en op tijd.

goed en op tijd.

Boomkamp 2

7461 AX Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.