Fijne praktijk

Controle afspraak en vullen gaatje kies.

Prima behanndeling

De wijze van aanpak geeft vertrouwen

zeer plezierig, vakkundig en professioneel

Ik ken Dagmar Veelers al vele jaren en na een poosje weg te zijn geweest naar het buitenland, wederom door hem behandeld; geeft uitstekend advies en voortdurend uitleg tijdens de behandeling, zodat je weet wat er gaande is. met veel vertrouwen ga ik hier naar toe.

Goede ervaring

Fijne tandartspraktijk.

Een relaxte omgeving.

ik wordt altijd behandeld

heeft goede kennis van zaken omtrent mijn gebit.

Prima. Toptandarts en ook de assistentes zijn erg behulpzaam

Voldoende

Voldoende

goed en vriendelijk

altijd rustig en er wordt goed naar je geluisterd

Ik heb bijna nooit wat, maar er moesten toch weer foto’s gemaakt worden worden, en dat stond mij een beetje tegen ,ook al sputterde ik tegen.

Aardige en goeie tandarts

Wij kennen Leonie al jaren toen ze nog in Nijverdal zat en ze is altijd heel aardig en rustig en lief voor mijn dochter waar ze altijd de tijd voor neemt

word prettig en persoonlijk behandeld

Vriendelijke en correcte benadering.

Vriendelijke ontvangst en aandacht voor patiënt. Vlotte behandeling met, naar ik hoop, kennis van zaken.

Prima en assistent aan de bi aardig

Er was ruimte voor vragen en die te beantwoorden

Menselijk en kundig. Prettige dame.

Fijne tandarts en goede uitleg van wat er gaat gebeuren

Supergoed en zeer klantvriendelijk

Zeer goede tandarts en fijne assistentes.

Vakkundig en plezierig geholpen

Zeer positief

Ontspannen bezoekje aan de tandarts

Het was weer een gezellig consult

Leuke wisselwerking tussen tandarts-assistenten en “patiënten”

Prettige sfeer en je wordt goed geholpen

Hele fijne en goede tandarts

snel aan de beurt en fijn geholpen

Snelle en goede afhandeling

Snel en vlot behandeld.

Prima tandartsenpraktijk

Je wordt hier fijn geholpen. Rustige uitleg en secuur vakwerk. Blij met deze tandarts en zijn assistentes. Altijd aardig.

Boomkamp 2

7461 AX Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.