Prettige sfeer, ongedwongen, er wordt ook gelachen.

Ik vind het een fijne tandarts hik stelt je gerust als er regen op doet en dat je een mail krijgt een dag van te voren dat je de volgende dag een afspraak hebt

Topper

Prettige behandeling

Prettig en vriendelijk benaderd.

Geweldige behandeling

Wacht niet te lang

Toptandarts

Fijne tandarts ,hoop dat zij nog jaren verbonden blijft in rijssen

Snel en goed

Kundig en aandacht voor de (patiënt) mens.

Kundig en aandacht voor de (patiënt) mens.

Geen gaatjes wel praatjes. ha ha ha

[email protected]. . Gij zult een gegeven paard niet in de bek kijken met uitzondering de tandarts.

Prima geholpen met goede uitleg

Mooi op tijd aan de beurt En snel geholpen (was controle)

Hele lieve tandartsen

Hele lieve tandarts en assistenten, ze doen het goed, ze zijn lief, voorzichtig zoals een tandarts hoort te zijn. Groetjes Fedde (9 jaar)

Snel en bekwaam

Prima halfjaarlijkse ervaring, vervanging oude vulling gebeurde direct tijdens de halfjaarcontrole. Zeer tevreden

Top team in werking!

Nu al een paar jaar klant in deze praktijk. Elke keer is de positieve sfeer die er heerst opmerkelijk. Vanaf de receptie tot de behandeling.

Vriendelijk, kundig,

Ze vertellen van te voren wat er gebeurd

Vriendelijke mensen

Fantastisch

Prettige ontspannen sfeer, zeer deskundige behandeling!

Goed en snel

Goed snel en duidelijk

Vriendelijke bediening

Goed uitleg plan van aanpak

Goed en snel

Professionele tandarts

Fijne praktijk waar rekening gehouden wordt met iedereen.

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de medische kennis.

Prima geholpen.

Goede ontvangst en zeker het idee dat er vakkundig werk werd geleverd.

Geweldige mensen

Hoe deze praktijk met kinderen om gaat, is echt super. Ook bij volwassenen checken ze tijdens een behandeling elke keer of het gaat. Er hangt een fijne sfeer.

Gewoon zoals altijd een hartelijke en vriendelijke ontvangst.

Boomkamp 2

7461 AX Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.