wij krijgen goede uitleg als er wat aan de hand is met het gebit.

een hele vriendelijke tandarts en assistente ,die het gebit goed controleren en schoonmaken .Maar ons ook advies geven als er iets met het gebit aan de hand is.

Goede tandartsen praktijk

Snel aan de beurt Goede professionele tandartsen

Angst is gelijk weg

Tandarts. Pikkemaat stelt je erg gerust, goede sfeer in de praktijk.

Controle

Fijne tandarts, altijd keurig op tijd

Een prima tandarts

Ik word keurig op tijd en netjes geholpen!

Ik ben prima geholpen

Op tijd aan de beurt. Snelle maar accurate controle. Vriendelijke tandarts en assistente.

Vriendelijk en behulpzaam

Ervaren in beroep en Goei uitleg

Prima controle

Orima

Fijne tandartspraktijk

Voelt vertrouwd en tandarts is heel precies, vriendelijk, rustig en zeer kundig. Al het personeel is heel aardig.

Goed geholpen.duidelijk advies

Prima tandarts, erg vriendelijk.

Enthousiaste en vriendelijke tandarts.

Nooit eerder zo goed geholpen bij de tandarts.

Correcte behandeling

Vlotte behandeling

Prima adequaat

Tandarts en assistente perfecte combinatie

Perfect werk

Heel goed professioneel werk geleverd

Tandarts neemt de tijd en kan duidelijk uitleg geven bij vragen.

Prettig en vriendelijk personeel. Wat uitlegt wat ze doen.

Zo als hierboven beschreven. Het is niet mijn grootste hobby maar ga er met een goed gevoel heen.

Fijne efficiënte en klantvriendelijke behandeling.

Zie boven.

Goed en vriendelijk geholpen.

Misschien nog een tip wat niets met de tandzorg te maken heeft nl.; Als men in de wachtkamer zit vindt ik dat men veel geluid hoort wat uit de behandelkamer komt, Is goed te verhelpen met een valdorpel(rubber) aan de onderkant van de deur wat zichzelf sluit als de deur dichtzit. En rubbers in de sponning zorgt ook voor minder geluid. Is niet storend hoor maar ik dacht ff melden. Of misschien eventueel een mooie achtergrond muziek erbij

Goed ontvangen en prima behandeling.

Zie hier boven

Klachten werden direct verholpen

Erg tevreden.

Prima geregeld, goede behandeling

zeer prettig

snel en effectief, ik vind het een fijne tandarts

Goed geholpen

Het was weer gezellig en ben met mijn klachten tot nu toe goed geholpen. Mag nog weerkomen.

Vriendelijk, korrekt en deskundig geholpen .

Laag drempelig in een mooie ambiance .

Boomkamp 2

7461 AX Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.