Prima en vol aandacht

Zorgvuldigheid van de tandarts !

Zeer vriendelijk en professioneel.

Professioneel en accuraat met duidelijke uitleg en resultaat is top. Ook de mondhygiëniste is deskundig en geeft ook een duidelijke uitleg.

Oke

Prima tandarts. Altijd vrolijk en duidelijk. Wel altijd uitloop in de praktijk ook al kom je 'smorgens vroeg.

Lief personeel, vragen hoe het gaat

Ze gaan rustig te werk en vragen tussendoor hoe het gaat, ik vind dat fijn je word gehoord

Fijne tandarts: ben prima geholpen!

Denken met je mee.

Mijn ervaring is prima tot nog toe. Ook de tandhygieniste is uitstekend. Zalig wanneer je daar langs bent geweest. Ik poets mijn tanden altijd aandachtig en grondig maar zoals zij dat kunnen dat lukt je thuis nu eenmaal niet.

Zeer deskundige, patientgerichte en professionele behandeling!

Ik ben zeer tevreden over het contact met tandarts en assistente: vriendelijk, geruststellend, maar vooral deskundig en tandheelkundig professioneel!

zorgvuldig

vertrouwd

Alleen het advies drie oude vullingen eruit en nieuwe erin

Nvt

Correct en serieus

Zeer goede uitleg en prettige behandeling elke handeling verteld ze.

Tandarts top om spoed afspraak te maken slecht

Moest 4 dagen wachten om afgebroken kies er uit te laten halen afspraken gedaan en weer weg gehaald zonden mijn op de hooste te brengen voor zo groot bedrijf moet je een tandarts stand by hebben

Professioneel, kundig, vriendelijk

De 3e implantaat laten plaatsen. Ik kreeg een paniekaanval en wilde de behandeling stoppen. Het team was erg lief en begrijpend en moedigde mij aan toch door te zetten op een vriendelijke manier. Ik ben zo blij dat ik door heb gezet. Nog even het bot laten helen dan mag de kroon erop.

Uitstekende tandarts

Naast een uitstekende tandarts is de organisatie ook prima. Er wordt ook op tijd gewerkt en afspraken worden nagekomen. Bij spoedzaken wordt ook adequaat gereageerd. Kortom een uitstekende keuze.

Zeer plezierige en professionele behandelwijze

Zeer plezierige en professionele behandelwijze.

uitstekend

Fijne sfeer in de praktijk en allemaal aardig en relaxed.

Prima ontvangen en geholpen tot dusver

Ik ben netjes en ontvangen bij de desk en tot dusver goed geholpen door de tandarts zelf. Het was een intake gesprek, dus kan er verder nog niet veel meer over zeggen...

Deskundig en korte wachttijden

22 jaar klant, slecht gebit vervangen door implantaten, nooit meer pljn. Slijtage eens in 5 jaar vervangen. Ben er heel tevreden mee

Prima wisselwerking tussen patiënt en tandarts

Als boven

Ik ben zeer tevreden met de uitleg en het advies over de situatie van mijn gebit.

Alles was OK

Een fijne betrokken tandarts

De tandarts keek mee om te kijken of er nog alternatieve oplossingen zijn voor het probleem.

Vriendelijk en op tijd behandeld. Ook nog advies gekregen.

De controle verliep goed en snel

Een afspraak maken is makkelijk, betrokken tandarts en vlotte behandeling. wachttijd kan soms nog wel eens oplopen tot 10+ min, maar niet altijd.

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.