De controle verliep goed en snel

Een afspraak maken is makkelijk, betrokken tandarts en vlotte behandeling. wachttijd kan soms nog wel eens oplopen tot 10+ min, maar niet altijd.

Goed en gemoedelijk

Het was mijn eerste keer bij deze kliniek, iedereen was zeer vriendelijk.

Zalig!

Het ivoor is netjes schoongemaakt

Never change a winning dentist

veel aandacht voor perfectie

lijkt mij prima

Vorige week ben ik voor het eerst bij u geweest. Aanstaande donderdag voor de tweede keer. Dus veel kan ik er nog niet over zeggen. Maar eerste indruk lijkt mij prima.

Netjes behandeld!

Weer netjes geholpen en tot de volgende keer!

Fijne praktijk, goede service.

Dik tevreden.

Prima mondhygiëne, grondig schoon met weinig pijn

Nieuwe mondhygiënisten voor mij. Duidelijke uitleg, eventueel pijnbestrijding. Was niet nodig ondanks grondige reiniging. Pijn was weinig.

Verschrikkelijk

Tandarts wilde niets doen, sprak zeer gebrekkig Nederlands (Spaans), heeft me met pijn weg gestuurd terwijl ik twee dagen later op vakantie ging. Verschrikkelijke ervaring

Te weinig aandacht

Kwam voor controle. Binnen 5 minuten stond ik weer buiten. Het doen van boodschappen van de dienstverleners was belangrijker dan de aandacht voor de klant. Stond nog aan de balie voor een nieuwe afspraak toen gingen de dienstverleners naar buiten om boodschappen te doen Overigens verder geen klachten en altijd goed geholpen maar nu een keer wat minder.

Very impressive

I’m really very impressed with dr W. van Dalen who did my implants surgery. I have total confidence in dr van Dalen expertise. My procedure went totally uneventful and smooth and I think this is due to dr van Dalen’s very pleasant personality and extraordinary skills.

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? No

Goede uitleg en geeft mooie punten mee waar ik op moet letten.

Netjes vriendelijk snel

Prima ervaring vriendelijk personeel

Recent controle gehad en in opvolgende afspraak gaatje laten vullen. De verdoving was iets anders dan ik gewend was. Het inspuiten/infiltreren ging vrijwel zonder pijn, wel nog wat gevoelig tijdens het boren maar voordeel was dat alleen het rechter onderdeel van mijn gezicht verdoofd was waardoor ik niet zo lang dat vreemde gevoel in mijn wang had.

Absoluut prima

Individuele aandacht, deskundige uitleg en behandeling

Goed en professioneel

Prettig, goed en professioneel

Ondanks mijn angst erg op mijn gemak gesteld.

relaxed

werd goed geholpen met duidelijke uitleg

Catelina is top

Tandarts legt goed uit wat ze doet, met uitstekend resultaat en super vriendelijk

Prima en afdoende geholpen

Tevreden vriendelijk geholpen

Netjes geholpen

Netjes geholpen

Je wordt zeer op je gemak gesteld

Manouk legde uit wat ze deed en fijner nog, geen pijn :-) Heel vriendelijk.

Persoonlijke zorg met professionelen en deskundige mensen

Alles in onder een dak. Van mondhygiënisten tot inplanten deskundigen

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.