Fijne praktijk

Goed geholpen!

Heel goed

Goed vriendelijk Tevreden

Goed ontvangst en ook een goede beoordeling. De behandeling moet nog plaats vinden.

In afwachting van de behandeling. Dus kan ik het nog niet aanbevelen.

ik heb in die bijna 30 jaar maar 1x een negatieve ervaring gehad.

Altijd vriendelijk snel secuur en kundig!

Een prettige en vakkundige behandeling.

Naast dat mijn gebit en mond vakkundig waren gecontroleerd, gebeurde dit in een ontspannen en vriendelijke sfeer.

goed bij deze tandarts

mijn man en ik zijn samen voor een bezoek geweest en hebben 5 mails ontvangen hoe we het hebben ervaren lijkt me redelijk normaal dat we er maar 1 invullen

Vriendelijk en Goed geholpen

Vriendelijke mensen en goed geïnformeerd en geholpen

Neemt de tijd, legt goed uit, is vriendelijk.

Neemt de tijd, legt goed uit, is vriendelijk.

Tevreden

genoeg tijd en aandacht aanbesteden

Dit zijn mensen die graag metje meedenken vooropleidingen te zoeken.

Na lange tijd (vanwege erge angst voor tandartsen) weer naar de tandarts gegaan. Deze praktijk gevonden via de internet. Ze nemen de tijd voor je zodat je rustig word maar ook blijft. Leggen alles uit en doen dit rustig. 2de afspraak staat al klaar. En ben niet zo bang meer om te gaan. Ik ben geholpen door een aardige tandarts (weet helaas zijn naam niet meer). Zou zeggen ga zo door.

Kom er al 43 jaar.

Weer top geholpen

Duidelijk gecommuniceerd wat de mondhygieniste aan het doen was.

Kalme tandarts

Rustige tandarts die goed luistert!

Tevreden, alleen zou een naam ook handig zijn. Ik weet niet door wie ik behandeld ben maar hij was wel vriendelijk.

Voel me erg op mijn gemak, vriendelijke baliemedewerkster en uitstekende tandarts met assistente..

Superfijne tandarts

Onze ervaring is dat hier mensen met heel veel kennis en deskundigheid werken.

Neemt de tijd voor de behandeling. Zorgt dat je goed ontspant. Neemt de tijd om vragen te beantwoorden. Heeft interesse in de cliënt, vraagt altijd hoe het gaat. Uitstekende ervaring

Fijne tandarts

Goede en fijne tandarts.

Zeer geruststellend

Nooit geen pretje, maar ik voel mij zeer op mijn gemak.

Niets

Fijne tandarts, bekwaam, betrokken en ze geeft me een geruststellend gevoel.

Fijne tandarts, bekwaam, betrokken en ze geeft me een geruststellend gevoel. Blij met haar!

Nog te weinig ervaring

Voorzover ik met de weinige ervaring die ik heb kan zeggen is het prima

Altijd vriendelijk en goede uitleg

Nvt

Ik heb een hele prettige ervaring gehad en voelde mij zeer op mijn gemak. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd absoluut professioneel gewerkt in mijn mond, maar ook mijn kleding en ogen werden goed beschermd. Cristina is mijn tand specialist en ik raad haar zeer en zeker aan voor uw behandeling.

Vriendelijke tandarts

De 1/2 jaarlijkse controle wordt goed gedaan, De tandarts en assistenten zijn vriendelijk, Het enige nadeel van de praktijk is het parkeren, er zijn er niet veel, je moet of aan de waterkant of achter de praktijk parkeren op parkeerplaatsen van de praktijk.

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.