Goed netjes en op tijd vlot geholpen aan een tussen door klos van een los gekomen kroon

Eerst een kort gezellig en ontspannen gesprek gehad met de tandarts assistent. Daarna goed geholpen

Top behandeling

ondanks mijn afspraak verzet diende te worden i.v.m. ziekte , werd er adequaat een nieuwe afspraak gemaakt met een vervangster die ook net zo professioneel met goede adviezen mijn klachten behandelde

De behandeling zelf is goed, echter weer te laat

Helaas begon mijn afspraak wederom te laat. Dit is vervelend. De behandeling zelf is prima.

Vriendelijk en vakkundig geholpen.

ik ben geholpen door mevrouw Dorst en Iman

Goed maar jammer dat ik voor een kleine aanpassing weer een hele nieuwe afspraak moet maken en dit niet gelijk kon

Bijzonder vriendelijke deskundige dames

Als boven

Goed.

Alles goed en goed geholpen.

Goede behandeling ondergaan.

Vernieuwend

Na jaren de zelfde tandarts te hebben gehad is het een hele nieuwe ervaring.

Ik word geroepen met 'van der Heijden'; geen mevrouw ervoor.... In de behandelkamer geen welkom met een handdruk. Beide dames hielden het mondkapje voor dus ik had er geen idee van door wie ik geholpen werd. Later hoorde ik bij de balie dat het Madelon was. Goede uitleg door de tandarts.

nette artsen

Zoals gewoonlijk, goede behandeling en advies.

onpersoonlijk

Onze eerste keer zonder tandarts korver.... We hadden geen idee, wel handig als de mondhygieniste zegt dat ze niet de tandarts is en de tandarts die zich niet voor steld. Voor ons dus geen idee wie nu wie de tandarts was.

Gewoon fijn geholpen

Vlotte service

Duidelijke informatie en goed geholpen Aandacht voor het gebit en vriendelijk te woord staan

Tevreden

Duidelijk advies

vriendelijke ontvangst/kennismaking en duidelijke uitleg

Wisselende patiënten in 1 bezoek. Niet fijn.

Wisselende patiënten in 1 bezoek. Niet fijn.

Tandartsbehandeling is nooit fijn maar de omgang van de tanarts met patiënt kan een heleboel goed maken.

Er wordt constant uitgelegd wat er gebeurd en gevraagd of ik geen pijn heb.

Alles klopt hier!

Parkeren, prima. Tandartsen, prima. Voorzieningen, prima. Ga alleen Pieter erg missen. Mijn halfjaarlijkse bezoekje aan Strijen bij Pieter was toch altijd gezellig. Vanuit Den Haag was dat een waardevol uitje.

Helemaal prima.

Tandartsbezoek zal nooit een”Feessie” worden, maar ik wordt perfect geholpen,en voel me naar gegeven omstandigheden,in goede handen.

prima geholpen

Heel fijn geholpen.

Heel fijn geholpen, fijne mensen.

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.