Krijg reminder. Heb enquete al ingevuld

Gb

weer een goede ervaring gehad.

Het ging goed, ook omdat de toestand van mijn tandvlees enorm is verbeterd door het opvolgen poetsadvies. Ook nam de tandarts even de tijd in te gaan op mijn problemen met de ruimte die mijn bovenkaak inneemt en gaf ze advies over een mogelijke oplossing, die heel ingrijpend zou zijn. Maar het is besproken en dat is ook wat waard. Advies gekregen oude vullingen langzaam op te ruimen voor nieuwe. Ga ik doen denk ik.

Geduld en begrip

Het geduld en begrip voor bepaalde situaties in deze praktijk heel goed. Alles gaat in goed overleg tandarts en cliënt. Hoge kosten worden vantevoren goed uitgelegd en alle mogelijkheden besproken. Ik ben heel erg tevreden. Ik ben helaas haar naam vergeten.

Fijne meedenkende tandarts

Fijne meedenkende tandarts

Goede behandeling gehad.

Ben prettig en respectvol behandeld

Goed vriendelijk en vakkundig geholpen

Goed vriendelijk en vakkundig geholpen

Oke

Ik kon vrij snel een afspraak maken en werd op tijd geholpen. Probleem is serieus genomen en kreeg hier uitleg over.

Fijn dat het zo ook kan!

Ik kreeg een gebitsreiniging van Ada en daar waar ik dit normaal altijd vervelend en pijnlijk vind deed Ada haar uiterste best dit met enige zachte hand te doen maar wel grondig. Dat was erg fijn!

Pakte het probleem aan. Maar helaas kon het niet verholpen worden. Gelijk een verwijskaart voor de kaakchirurg gegeven. Dat vond ik super fijn. Ze waren heel aardig.

Snel en duidelijk

Het is 100% mee gevallen !

Ik was een nieuwe klant bij een nieuwe tandarts... rustige aanpak. goede voorbereiding qua gebruik van medicatie enz. tot volgend jaar !

Goede uitleg met behandeling

Netjes en kundige behandeling en advies.

Fijne praktijk met goede en snelle service.

Een praktijk waar je goed en kundig geholpen word. Waar ze plek maken voor een urgente situatie. Een plek waar je geen nummertje bent maar gewoon een persoon.

perfect

Persoonlijk heel goed geholpen. Problemen uitleg was perfect en de oplossing was prima

De ervaring was weer goed. Fijn geholpen en goed advies

Het was goed. Fijn geholpen en goed advies

Ik doe elk halfjaar controle Daar ben ik heel goed over te spreken

Mijn ervaring was prima, kort en zakelijk

Kon onverwachts langskomen voor pijn in de kies waarna ik kort maar duidelijk werd geholpen.

Niet genoeg communicatie

Ik was niet geïnformeerd dat mijn vaste tandarts sinds 1997 met pensioen was gegaan voor mijn afspraak. En ik moest lang wachten terwijl personeel heen en weer liep zonder mij te laten weten waarom ik lang moest wachten en waarop. Ik moest er zelf om vragen uiteindelijk. Meestal gaat alles goed maar deze keer niet helaas.

Wordt altijd super goed geholpen

Hele fijne jarenlange ervaring met tandarts de Korver. Ga met evenveel vertrouwen naar zijn collega Madelon Dorst!

Motiverende uitleg

Mijn vorige tandarts had geen mondhygiënist dus dat vond ik even wennen. Maar ik vind dat nu juist echt een pluspunt! Je krijgt veel uitleg waarom dingen belangrijk zijn om te doen zoals flossen/raggen en hoe vaak minimaal nodig is. Ik houd van uitleg. Ik vind dat interessant en het helpt me het proces te begrijpen wat mij motiveert. Verder vind ik dat ze hier hele fijne assistenten hebben. Ze praten liefdevol, hebben humor en ik vind dat er gewoon een fijne sfeer hangt. De vrouwelijke tandarts die ik nu steeds heb vind ik ook fijn. Ze praat, legt uit en denkt met je mee. Ik reageer bv slecht op een verdoving. Ik besloot het zonder verdoving te doen, gaf aan dat ik het wel spannend vond qua gevoeligheid. Ik mocht mijn hand op steken als het te gevoelig was, er was een optie om als nog een verdoving te doen en ze telde hardop steeds tot 10 als ze aan het boren was. Dat hielp me enorm want als het dan gevoelig werd wist ik dat het tijdelijk was waardoor ik het beter kon verdragen. Ik ben echt blij met deze tandarts en assistenten en mondhygiënisten!

Receptie was zeer onbeleefd. Tandarts en tandartsassistente keurig en nette /goede behandeling

Ondanks angst met glimlach de deur uit!

Stellen he op je gemak door vrolijke benadering

Prettig en vlot

Mooi op tijd en vriendelijke no nonse behandeling

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.