Fijne tandarts en assistent.

Snel en pijnloos

Vriendelijk ontvangen

Vond de eerste keer een prima kennismaking en de tandarts was vriendelijk en kundig. Verder was de communicatie ook prima

Ik voel me letterlijk bedonderd

Het €63 rekenen is niet oké. Het “gezellige kletsen “ was een loopje met mijn portemonnee

Vlot en goed geholpen

Goede voorlichting

Assistentie ziet mij binnenkomen maar bleek dat ik mij moest aanmelden... !!!!!!!

Trien heeft mij ruim een half uur zien wachten voordat ik opgeroepen werd... toen werd ik ook nog als een kleuter terecht gewezen door mijn behandelde assistente dat ik me moest aan melden en vervolgens zeer onvriendelijk duidelijk gemaakt dat ik toch echt beter mijn gebid moet behandelen terwijl ik ptss patiënt ben.. uitermate ontevreden over deze assistente en baliemedewerker en overweeg een andere praktijk

Gewoon een tandarts

Goed genoeg.

mijn ervaring is goed. Vind het alleen jammer dat je weer terug moet voor een ( in mijn ogen ) kleine behandeling

Goed geholpen , alleen jammer dat ik voor een kunstgebit nu naar sgravendeel moet

Fijne assistent en tandarts

Netjes en vriendelijk geholpen jammer dat ze een gaatje vonden maar dat ligt aan mij.

Snel, kundig én met een gezellig praatje geholpen.

Met mijn 2 dochters op tijd de behandelkamer in geroepen en adequaat en kundig geholpen waar er ook ruimte was voor kort informeel praatje. Dat maakt een tandartsbezoek wat luchtiger.

Wisselend

Tandarts: Goed en netjes verzorgd met duidelijke uitleg en goede zorg. Mondhygiëniste:doet haar werk zonder inlevingsvermogen naar de patiënt.(Grove ongecontroleerde bewegingen en primitieve en kwalitatieve ondermaatse beschermings middelen). Werkt echt naar het einde van de dag en naar mijn idee liever niet.

Vriendelijk betrokken en efficiënt

Snel aan de beurt na mijn ongeval en een behandelplan opgesteld

Voor het eerst lang in de wachtkamer gezeten,

Als gepensioneerde is wachten prettiger als je weet waarom. De behandeling zelf was minder prettig dan voorgaande .2dagen last gehad ven gevoelige mondhoeken.

Pijnlijk

De tandartsassistente handelde gevoelsmatig gehaast en onzorgvuldig. De voorbehandeling ervaren als pijnlijk. Dit aangegeven aan de assistente. De tandarts zelf ervaren als prettig.

wil graag iedere keer dezelfde tandarts

Weinig tijd door tandarts voor je gebit, assistenten taak geworden

De declaraties deugen echt niet, wordt steeds teveel gerekend! Voor 5 min tandsteen verwijderen, wordt 4x gedeclareerd. Te vaak x foto’s ed. Jammer dat mijn tandarts met pensioen is gegaan

Vervelend

Heel vervelend als ik bij de mondhygiëniste in de stoel lig en dan komt er iemand binnen die zegt goedemorgen ik kom even de halfjaarlijkse controle doen. Ik zeg halfjaarlijkse controle? Ja was het antwoord. Ik vroeg toen of ze de tandarts was. Ja werd er gezegd. Ik kende haar niet. Dat vond ik heel raar wanneer op dat moment onder behandeling ben bij de mondhygiëniste. Toen ze weg was zei ik tegen de. Mondhygiëniste, ook gek dat dat zomaar tussendoor gebeurt. Was anders nooit. Ik dacht eerst dat het een assistente van de mondhygiëniste was.

Goede behandeling

Prima zorg, vlotte behandeling

Goed personeel

Ik ben vriendelijk en deskundig behandeld door Ada

Alles professioneel geregeld

Vriendelijke omgeving

Snel en goed geholpen

Ik kon snel terecht met mijn klacht. De tandarts was overigens Madelon Dorst. Aan de desk ook heel goed geholpen.

Een afspraak bij de tandarts kan best gezellig zijn.

Ik dacht een afspraak te hebben met Pieter Korver. Pieter was op vakantie dus ik werd vriendelijk op de hoogte gebracht door de assistente. Daarna bleek dat Madelon, een klasgenoot van mijn dochter, een leuke, vriendelijke tandarts was geworden. Ik kan met haar als tandarts weer jaaaaren vooruit!

Zeer goed!

Helemaal tevreden.

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.