Met plezier naar de tandarts!

Heel fijn geholpen. Gezellige tandarts en lieve assistente. Moet er wel eerlijk bij zeggen dat het slechts om controle ging, waarbij er behalve een beetje tandsteen verder niets aan de hand was.

Heel ontspannen

Leuke assistente,

Als vanouds

Goede expertise, goede adviezen

Serieus genomen en goed geadviseerd

Ik ben op een vrolijke manier heel goed geholpen en geadviseerd. En kon gelukkig snel terecht!

Goed, er werd duidelijk verteld waarom er iets gedaan moest worden en wat er ging gebeuren

nog nooit zou pijnloos behandeld....bedankt

prettig geholpen,duidelijke uitleg

Fijne sfeer, kundig en goed geholpen.

Voor de eerste keer na bijna 40 jaar tandarts Korver bij deze tandarts geweest. De behandeling werd kundig uitgevoerd en de sfeer was ontspannen. Ga zo door!

Goed geholpen

Aardige en deskundige medewerkers

Vakkundig geholpen

Goed geholpen en geadviseerd Normaal door dhr korver nu door een dame weet helaas haar naam miet

Relaxed en goede behandelingen

De tandarts staat altijd voor je klaar en behandelt je rustig en kalm. Tijd voor een geintje is er altijd en de foto van de stormachtige zee wordt wel gemist…

Goede en vriendelijke behandeling

Zie boven

Vriendelijk en professioneel

Empatisch en zeer correct behandeld. Goede uitleg vooraf en alles in overleg.

Even wennen aan de nieuwe tandarts

Ik,had voor de eerste keer tandarts Dorst, deze week. Mijn eerste ervaring met haar was wel goed. Ik hoop op een goed verder contact.

Niet voldoende

Zoals al eerder gemeld vindt ik het apart dat ik jaren onder behandeling ben bij Korver zonder problemen. En u opeens ook naar de mondhygiëniste zou moeten en vrije dure behandeling moet ondergaan. Ik heb hier een slecht gevoel over. Overigens zijn de gegeven behandelingen ok.

Redelijk op tijd aan de beurt, goed geholpen

Goed geholpen en alles uitgelegd, aan balie ook fijn geholpen

Fijne ervaring

Ik ging nooit graag naar de tandarts maar hier in Strijen heb ik er nooit problemen mee, zijn allemaal hele fijne mensen die geduld met je hebben en rustig uit leggen wat ze doen.

Empatische tandarts!

Kundige en empatische tandarts!

Prima geholpen

Snel en goed

Iemand met gevoel voor de persoon, dat vind ik zeer prettig. Werkt snel en doet geen onnodige dingen. Ik had Madelon Dorst

Hele fijne tandarts.

Fijn geholpen.

Snel geholpen!

Tandarts Korver is een fijne tandarts

Al jaren hebben we tandarts Korver. Het is een rustige vriendelijke tandarts. Hij gaat goed om met angstige patiënten.

Fijne tandarts

Zeer fijne tandarts, laat je je op je gemak voelen.

Het was prettig

Ik werd vriendelijk te woord gestaan en de opties van de behandeling werden goed uitgelegd. Prima.

keurig en nette behandeling

altijd wel een keurige en nette behandeling als persoon en hebben ook altijd belangstelling in de patiënt. Deskundig en eerlijk over de behandeling met goede tips.

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.