Wij zijn hier bij deze praktijk een mens en geen nummer. Dat zal wel komen om dat wij hier al jaren komen voor een behandeling.

Perfect.

Zoals altijd.....vriendelijk en vakbekwaam. Kom er al vanaf jongs af aan en ben niet van plan om ooit weg te gaan naar een andere tandarts. Het enige minpuntje is dat de Hr P. Korver over een tijdje met pensioen gaat :) Nee hoor grapje, ik heb alle vertrouwen in zijn opvolger(ster). Ik hoop dat de Hr P. Korver. heerlijk gaat genieten van zijn welverdiende pensioen binnenkort.

Vriendelijk meedenkend en professioneel

Al jarenlang dezelfde tandarts en sinds vorig jaar in deze opzet. Maar het bevalt goed!

Pieter Korver, de leukste en beste tandarts die je maar kunt wensen

Super !!

Viel alles mee!

Zag tegen de behandeling op, maar gelukkig liep alles op rolletjes.

Fijn ontvangst vd tandarts assistente en goede informatie gehad.

Keurige behandeling en altijd keurig netjes op de afgesproken tijd.

Zie bovenstaande.

Prima geholpen

Prima relaxed en een vriendelijke dame

Goede mondzorg met aandacht voor verbetering en cliënt .

Perfecte zorg voor het gehele gebit, door mensen die kennis van zaken hebben en erg hun best doen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Ze luisteren naar de wensen en ik vind het fijn dat ze gezonde monden willen bewerkstelligen. Ontzettend aardig allemaal en dus een fijne ervaring. Tandarts en assistente zijn een goed team waarin ieder zijn expertise heeft en prettige rust uitstralen. Goede uitleg wat er gaat gebeuren, geven advies waar nodig en instructies waar je wat aan hebt.

Prima en vriendelijk

Prima en vriendelijk

Vertrouwelijk

Lekker gekletst met Pieter, rest is bijzaak :)

helaas niet geholpen door tandarts Korver ben al 30 jaar patient

niet prettig

Heldere afspraak vooraf, correcte herinneringen via de app/mail, snel geholpen en goed geholpen door tandarts de Korver

Wennen aan verschillende tandartsen

Ik dacht een afspraak te hebben met mijn 'eigen tandarts' de heer Korver. Moet erg wennen aan de behandeling door verschillend mensen. Maar ruimte, ontvangst e.d. prima.

Gelijk geholpen niet weer eerst even kijken en dan terugkomen.

Goed geholpen

2keer per jaar worden mijn tanden grondig gereinigd door iemand die vertelt wat ze gaat doen. Top! De tandarts kijkt ook mee of de reiniging niks mist en natuurlijk of er geen gaatjes zijn. Ook top!

Een fijne ervaring

Vriendelijk tandarts en assistente.Keurig geholpen en ik hoefde niet lang te wachten.

Fijne deskundige tandarts

Fijne deskundige tandarts

Prima geholpen.

Geholpen door tandarts Korvers. Vakkundig, werkt vlot, sympathiek.

Prima geholpen , heel tevreden

Ervaring prima ,fijne mensen en vakkundig geholpen

Ontspannen sfeer

Deze tandarts en assistente zijn zeer vriendelijk; ik voel me daar op mijn gemak terwijl ik altijd een "angst" voor tandartsen heb gehad. Als er iets gedaan moet worden dan wordt het ook goed uitgelegd en zo wordt je door de behandeling heen geloodst"".

Fijne ervaring

Heb veel angst voor de tandarts, maar bij deze tandarts is dat absoluut niet nodig.

Professionele zorg

Ben heel erg tevreden over de geboden zorg.

Ben met geduld zeer goed geholpen tijdens het vervangen van een vulling in mijn kies en door de aardige assistente. Cijfer 8 had niets met de medewerkers te maken. Het was helaas geen 10 omdat ik misselijk werd van de smaak van het latex of rubberen lapje wat om mijn kies ging. Wat zou dat een uitvinding zijn als daar wat pepermunt smaak aan kon zitten zodat ik daar niet zo naar van word.

Geen opmerkingen

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.