Prettig

Vakkundige praktijk

Prettig vriendelijk en snel

Kom al jaren bij meneer Korver en ben daar zeer tevreden over. Snel vriendelijk en vooral kundig.

Nette service aan de balie en schoon

Heb al jaren niets. Ben altijd bang dat wanneer komen andere tandarts krijg er dan ineens veel moet gebeuren.

Snel en vakkundig

Mijn ervaring is jaren dat ik al jaren een uitstekende ervaring heb met het onderhoud van mijn gebit. Prettige losse sfeer.

Ik had halfjaarlijks tandarts bezoek. Er is wat tandsteen verwijderd

Prima tandarts met veel ervaring

Mijn vertrouwen in deze tandarts zorgt er voor dat ondanks dat ik tegenwoordig ruim 80 km van de praktijk woon , bij zijn praktijk gebleven ben

snel geholpen door vriendelijke tankarts en assistent

ik werd snel binnen geroepen op de afgesproken tijd. vriendelijke arts en assistente. zeiden precies wat ze gingen doen, dus alles verliep soepeltjes.

zeer prettig en klantgericht

Ik werd persoonlijk benaderd toen er door een afmelding een plaatsje vrijkwam. Mijn probleem had wel spoed. De assistente heeft heel vriendelijk en uitermate behulpzaam geholpen bij het maken van een afspraak vanwege een verwijzing. Mijn dank.

Fijn consult

Prettig consult bij mijn vertrouwde tandarts en zijn assistente.

Flexibel

Goede ervaring, fijne tandarts en flexibel met maken van afspraken. Kundig personeel

Goede ervaring.

Ben altijd doodsbang geweest voor tandarts. Sinds ik bij tandarts Korver kom is de angst helemaal weg .

Werd lekker snel geholpen en fijne dienstverlening

Tandarts Korver behandelde mij goed en snel dus was een prettige behandeling.

Heb al jaren tandarts de Korver, top

Goed geholpen

Je bent snel aan de beurt en word heel goed geholpen!

Direct de oorzaak van mijn klachten verholpen

Zie boven

Goeie ervaring

Ik had deze keer naast een vriendelijke tandarts ook een hele aardige mondhygieniste bedankt voor het begrip allebei!!

Veel persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht een goede adviezen. Vragen worden ook duidelijk en begrijpelijk beantwoord. Algemeen ziet het er allemaal perfect uit.

Tevreden

Vriendelijke en beleefde balie medewerker / assistent. Telefonisch gesprek / afspraak is al uitnodigend.

Goed en snel geholpen

Goed geholpen aan de telefoon en aan de balie, behandeling snel en vakbekwaam.

Prima geholpen

Goede tandarts

Ben prima behandeld.

Voel me op mijn gemak bij de mondhygiëniste.

Behulpzaam

Viel onverwachts een vulling uit een tand. Kon de volgende dag al geholpen worden. BEDANKT. Kon met een stralende glimlach gaan zingen.

Goede uitleg

Rustige behandelaar Legt goed uit

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.