Fijn

Ik voel mij altijd op mijn gemak bij Paula de mondhygiënist. Ik heb zeer veel angst als ik naar de praktijk moet, maar Paula stelt mij gerust. Veel geduld en rust maakt het voor mij dat ik "bijna" graag naar haar toe ga. Elk bezoek de vaste persoon is ook zeer fijn, ipv elke keer afwachten wie er zit.

Bijna geen wachttijd. Op deskundige en rustige en vriendelijke manier geholpen.

Vriendelijk en geduldig

Leven met de cliënt mee, blijven in contact met de cliënt bij het uitvoeren van de handeling.

Dik tevreden, maar helaas.........

Dik tevreden over de tandarts de Korver waar ik al jaren als patiënt kwam en die ons nu vanwege pensioen, gaat verlaten. Ik wens hem veel plezier van zijn pensioen en hoop dat hij er enorm van kan genieten. Reeds 1 keer bij zijn opvolgster geweest die ik als zeer kundig heb mogen ervaren.

Goed/ gezellig personeel

Prima locatie/ prettig personeel

Prima.

Leuke Tandarts Madelon Dorst.

prima snel geholpen

zie boven

Fijn geholpen

Goede kennis vaardigheid.

Goede tandarts wel erg commercieel

Vorigen tandarts altijd erg tevreden over mijn gebit. Eerste bezoek samenwerkende tandartsen wordt een gebitje voor de nacht aangeraden. Tweede bezorgen moet er een uitgebreide mondspoeling plaats gaan vinden ivm koffie/thee aanslag. Er wordt nergens over eventuele kosten gepraat. Het worst gewoon ingepland.

ik heb een goede ervaring

Ik werd fijn en vriendelijk geholpen

Zeer pijnlijk en na zorg in ziekenhuis

Mijn ervaring volgt per mail Met name over het tandsteen verwijderen

Fijne ervaring

Hele vriendelijke tandarts Madelon

Weer een eerlijk gevoel

Tegenwoordig krijg je nog wel eens het gevoel dat er allerlei behandelingen aangepraat worden als winst model. Dit was hier niet het geval de tandarts was snel klaar en heeft ook gewoon alle tandsteen verwijderd. Dat geeft een goed gevoel

Vriendelijk personeel. Weet cliënt op haar gemak te stellen en laat duidelijk weten waar de behandeling uit zal bestaan. Neem de tijd.

Goede voorlichting

Aandacht en goede voorlichting

Professioneel

Professionele en adequate behandeling. Erg vlot

Heel goed

Vriendelijke dame Zegt wat ze gaat doen . Stel je op je gemak Fijne ervaring

Prima!

Het was gewoon een soort van gezellig bij Madelon :-) ook met de assistente een prik ervaring deze keer! Fijn!

Vriendelijk en professioneel

Alles wordt goed uitgelegd en kundig uitgevoerd. Zeer prettige sfeer.

Gewoon goed

Gewoon goed

prima behandeling

Op tijd en goed geholpen, gevoel voor humor is ook een pre.

Prima behandeling

Zowel bij de nieuwe mondhygiëniste als bij mijn vertrouwde tandarts, dhr Korver

prima vriendelijk

prima vriendelijke goede behandeling prima op tijd geholpen.

Er is begrip voor de cliënt, dat waardeer ik enorm. Er worden geen onnodige verrichtingen gedaan Het was Madelon

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.