Er is begrip voor de cliënt, dat waardeer ik enorm. Er worden geen onnodige verrichtingen gedaan Het was Madelon

Fantastisch

Vriendelijk

Correct behandeld!

Correct behandeld alleen met wat vertraging!

Netjes op het afgesproken tijdstip behaald , vriendelijk en kundig personeel

Netjes op het afgesproken tijdstip behaald , vriendelijk en kundig personeel

alles verloopt op tijd

vriendelijke mensen en wordt op tijd geholpen

Vol vertrouwen naar de tandarts.

Prettige ontvangst, deskundige artsen

Goede tandarts en vriendelijk personeel voel je direct op je gemak

Bij een controle afspraak is goed gekeken naar gebit en ook verteld wat er in de volgende afspraak extra aandacht aan besteed moet worden.

Op tijd en prima geholpen.

Was nog heel vertrouwd bij mijn eigen tandarts, die volgend jaar met pensioen gaat.

Gewoon goed

Altijd goede behandeling

Mijn ervaring bij p. Korver is nog steeds top , alleen anders ;)

Ik had mijn afspraak verzet door ziekte... tot mijn verrassing moest werd ik eerst binnen geroepen door de mondhygieniste, ik begreep dat ik dat ik daarna de tandarts zou zien.... het valt me wel tegen dat ik nu weer meer dan 1 uur hier aanwezig ben, dat was vroeger wel anders bij de dhr. Korver... en ik mag aannemen dat de hygieniste niet elke afspraak plaatsvindt, ook qua kosten... we zullen zien, dit was de 2e afspraak int medisch centrum, wel bij dhr. Korver nog, dat is heel fijn!

Erg tegen gevallen

Ik kreeg niet mijn eigen tandarts de dame die ik wel kreeg kon ik niet voelde me niet op mijn gemak ze stelde me niet gerust( heb erge angst) ze overviel me met t feit dat ik beter gebitprotheses zou moeten nemen, vond haar verdehardhandig en bazig (bitchy) weet niet of ik überhaupt nog wel trug kom nu mijn tandarts stopt

Als vanouds

Ervaring met mijn huidige tandarts is als vanouds, fijne mensen en echte vaklui. Jammer dat hij binnenkort definitief met pensioen gaat ;) Daarna ga ik ervaring op doen met andere mensen binnen deze praktijk, maar heb daar alle vertrouwen in.

Goed, snel en netjes geholpen

Keurig en deskundig geholpen.

Netjes

Tandarts prima, beetje jammer dat je een aparte afspraak moet maken om tandsteen te laten verwijderen

Een prima bezoek en goede behandeling gehad

Prima geholpen, al jaren

Prima geholpen, al jaren

Klantgricht

Ik ben op nette correcte manier geholpen na een pijnklacht. Er werd vertel wat de mogelijkheden zijn en voor en oplossing op latere termijn.

Ik ben tevreden met de controle

Zie boven

prima.

Heel goed

De mondhygieniste is zeer bekwaam. Houdt rekening met mijn angst. Lest alles stap voor stap goed uit.

Uitstekend!

Al vele jaren een prettige en deskundige tandarts!

Vriendelijke sfeer

Wordt vriendelijk ontvangen en wordt gevraagd hoe het met je gaat zeer tevreden

Geen opmerkingen.

Goed, snel en deskundig geholpen.

Goede behandeling

Wordt tijd voor je genomen en eventueel uitleg gegeven waarom iets gedaan wordt.

Aardig en vakkundig geholpen!

Idem

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.