Tandarts Korver gaat stoppen . Erg jammer .

Geen lange wachttijd, goed geholpen

Mondhygiëniste was vriendelijk en deed haar werk secuur, luisterde ook naar wat ik aangaf

Alles keurig gedaan

Kroon behandelin is goed vooruit gegaan met scannen door je mond hoef je niet meer een gips afdruk te maken dit is een super oplossing dan heb je die vervelende smaak niet meer in je mond verder alles mooi op afspraak gegaan

Goede ervaring. Had last van een vulling is naar gekeken en goed opgelost

Supergoed

Een lieve en zeer deskundige tandarts. Meestal op de afgesproken tijd geholpen, weinig uitloop

Geweldig behulpzaam

Op zaterdagmorgen was er een groot stuk van mijn kies afgebroken. Maandagochtend gebeld en ik kreeg direkt een afspraak voor diezelfde ochtend. Bijzonder dat de tandarts de kies nog heeft kunnen redden. Super ervaring, waarvoor mijn dank.

Netjes

Duidelijke uitleg en medewerking

Wat verwarring met receptie over data van de afspraken

Zeer Goed

Voelt als vriendschap. Het belang van de patiënt staat bovenaan en financieel gewin is niet aan de orde.

Vriendelijk en betrokken

Vriendelijke rustige en geïnteresseerde tandarts ik weet haar naam even niet meer Goede informatie over mogelijkheden over aanpassingen aan

Al 40 jaar tevreden over onze tandarts.

Nvt

Prima service en goede communicatie

Al heel mn leven bij dr. Korver en nu via de organisatie werkt het net zo goed. Heldere communicatie en goede service

Al jarenlang goede ervaring met tandarts Korver

NB Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om U wellicht een goede tip te geven. Ik moest even wachten en nam plaats aan de tafel, hierop stond een standaard waarin verre van fris uitziende magazines zaten, jaren oud!!! Ik pakte een Nouveau van 2020!!! , snel terug gezet. M.i. raadzaam ze door recente te vervangen of helemaal geen tijdschriften meer op tafel.

Helemaal goed

Had een zeurende kiespijn. Kon de dag erna een afspraak maken. Exact op tijd aan de beurt. Bij binnenkomst zei de assistente “wij gaan u helpen vandaag” Ik hou daar wel van. Toch weer anders als dat je, zoals altijd, op je kop krijgt omdat je “niet goed gepoetst hebt” of “eigen schuld.” Kies getrokken. Zonder enige pijn en pijn er na. T.o.v. vorige keer een totaal andere ervaring. Goed hoor. Houden zo.

Goed geholpen

Aandacht en een goeden behandeling en tips voor het onderhoud van mijn gebit

Adequate hulp om mijn gebit te reinigen

Zelfs de tandarts bij een twijfelgeval geroepen.

Behandeling begon te laat

Mijn afspraak was om 8:00 maar begon om 8:15. Ik was hierdoor te laat op m’n werk

Was voor de eerste keer , maar alles zag er super netjes uit

Was de eeerste keer , netjes op tijd en vriendelijk geholpen

Matig

Ondanks ik aangav dat ik een lichte kiespijn had werd er verder geen onderzoek gedaan.

Ik had een onprettige ervaring

Vroeg naar eigen tandarts voor de afspraak maar eenmaal aangekomen kreeg ik een volkomen andere man … Was een wat botte man, toonde weinig empathie zou niet snel nog een keer erheen gaan. Voelde me niet veilig en op me gemak bij hem.

Geruststellend en eerlijk

Als iemand met grote tandarts vrees vond ik het prettig dat de tandarts en de assistente hierbij me dachten. Ze waren gelijk eerlijk over de stand van mijn gebit en de mogelijkheden voor de overgang naar een kunstgebit. Vond het zeer prettig dat ik 2 weken te tijd heb gekregen om te beslissen over de aanpak.

Tot nu toe positief behandeld

Sympathie tandarts, rustig en goede uitleg.

Prima, fijne tandarts, goed behandeld.

Fijne tandarts. Goed behandeld.

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.