Goed en snel geholpen

Vriendelijk welkom en goede uitleg van wat er gedaan wordt met mijn kies

Tandarts goed tandtechnicus slecht

Boven prothese broddelwerk

Naar volle tevredenheid behandeld zonder pijn

Waarom staat M. Dorst niet in het rijtje, zij heeft me behandeld en daar moet ik onbekend invullen, vind ik raar.

Snel klaar

Was even jammer, tijd in de mail klopte niet, daardoor was ik te vroeg ( ondertussen boodschappen gedaan). Daarna nog wel poosje moeten wachten, gebitstreiniging goed gedaan, tussendoor controle, dat ging wel heel snel…, beetje onpersoonlijk

Dit keer goed!

Prettigere assistentie die de reiniging deed dan voorgaande keren. Haar vond ik toen veel te ruw en hardhandig in mijn mond, echt niet fijn! De tandarts zelf is een fijne arts, alleen ben ik haar naam vergeten. Maar ik mis mijn vorige tandarts Korver nog steeds, hij voerde op een andere manier zijn praktijk en daar voede ik me prettiger bij. Alleen dat is schijnbaar verleden tijd.

Helemaal top.

Voor de gezelligheid,”ga ik zeer zeker niet,maar ik ben prima geholpen…..

Het ging allemaal erg snel

Het was een bliksem bezoek! Ik werd gecontroleerd - tandvlees niet was in januari gecheckt. Had weinig tandsteen dus hup snel klaar

Erg zorgvuldig

Er werd goed geluisterd en gekeken naar mijn reactie ivm de verdoving. Het enige wat ik zou adviseren is om iets meer tijd te laten tussen het zetten van de verdoving en het daadwerkelijk boren; nu werkte de verdoving pas optimaal toen ze net klaar waren.

Zorgvuldig, rustig en netjes behandeld

Positief

Snel, efficient en vriendelijk

Op tijd en vriendelijk geholpen

Prima praktijk, maar...ik heb bijna nooit gaatjes. Vriendelijke mensen.

Bijzonder vriendelijk en professioneel.

Tot de volgende keer

Rustige omgeving

Hiermee bedoel ik, 2 rustige personen

Snel geholpen

Nood vulling na drie dagen er uitgevallen ,het kan beter, afspraak maken voor garantie moeilijk

Goed en vriendelijke mensen

Goede en vriendelijke mensen aan wie je de verzorging van je gebit wel kunt toevertrouwen. Ze weten waar ze over praten en wat ze toen bevalt me goed.

Tandarts en assistente waren lief, vriendelijk

Leuke vriendelijke team

Heel goed

Prettig

Fijne mensen om door behandeld te worden.

Zie boven.

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen

goede begeleiding

goede en vriendelijke zorg

Geen gaatjes wel een minuutje tandsteen verwijderen

Snel klaar

Zie hier onder

Ik ben zeer tevreden. Mijn angst voelden ze goed aan. Ben heel goed geholpen.

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.