lief begripvol en meedenkend

Ik vind het fijn dat er begrip is voor persoonlijke situatie en er rekening mee wordt gehouden. Ik ben niet zo n held als het aankomt op behandelingen. dat wordt meegenomen. Ben daardoor minder bang om langs te komen.

Heeft niet de apperatuur om mij goed te helpen doorverwezen naar best

Had dan gelijk doorgestuurd zonde van mijn tijd Veel last van het prikken in mijn tandvlees met zijn haken blaren doen zeer op mijn gebid

Professioneel en patientvriendelijk

Na melding van redelijk spoedgeval snel afspraak gemaakt en goed geholpen.

Geruststellend, vriendelijk !

Een fijne praktijk met prettige medewerkers waar de schrik voor de tandarts verdwijnt als sneeuw voor de zon!

Iedereen was vriendelijk. Voordat je behandeld wordt, vertelt de tandarts precies wat ze gaat doen, en de afspraken lopen netjes op tijd.

Grandioos

Prettig ontvangt en vakkundige/ vriendelijk personeel

Professioneel en vriendelijk

Denk mee ,altijd plek ook op zaterdag top service Ben blij dat ben overgestapt van goirkestraat naar noord ❤️

Ik ben niet tevreden

Ik ben niet tevreden veel acties zijn te traag of verkeerd

kan er meedoor.

Taal taalbarrière bij sommige medewerkers. Zekers bij een medische instelling is dat niet best.

Goede ervaring

Mijn controle heb ik als zeer goed ervaren. Klachten worden serieus genomen en de tandarts geeft goed advies. Ik word altijd heel vriendelijk geholpen.

Mijn indruk van de kliniek is zeer negatief

Er is geen regelgeving en elke keer dat je een nieuwe tandarts ziet, wordt iedereen verondersteld een vaste tandarts te hebben Ik weet niet eens de naam van mijn tandarts De meerderheid van de tandartsen in de kliniek heeft geen ervaring en hun doel is alleen geld anders dan voorheen, 5 of 6 jaar geleden

Goed ervaring

Vakkundige tandarts

Prima geholpen

Prima en vriendelijk geholpen

Goed en snel.

Naar mijn mening ben ik goed en snel door de jaarlijkse controle geholpen.

Fijne tandarts

Fijne tandarts, goede benadering

Ik ben prima geholpen met het er opnieuw opzetten van mijn kroon

vriendelijk behulpzaam en alles werd goed uitgelegd

Ik ben tevreden over mijn zon

Goede behandeling

Goede behandeling in prettige sfeer

Nette praktijk

Hele nette praktijk met goed en vriendelijk personeel. Ook hun school tandarts service is echt heel goed.

Professioneel

Prettig en vertrouwd

Tevreden

Ik ben er naar tevredenheid geholpen

heel goed

goed geholpen

Fijne ervaring

Ik ben bang voor de tandarts maar ik werd gerust gesteld en ze vertelde precies wat ze gingen doen.

Monteverdistraat 69

5049 EV Tilburg

Over Tandzorg Tilburg Monteverdistraat

Bij Tandzorg Tilburg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Monteverdistraat in Tilburg Noord. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en is er voldoende parkeer gelegenheid. De praktijk is gevestigd in hetzelfde pand als waar de Jeugdtandverzorging Tilburg is gevestigd. Een deel van de behandelaars werkt zowel voor de jeugdtandverzorging als voor de volwassenenzorg. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandzorg Tilburg ook terecht voor orthodontie, kindertandheelkunde, protheses en QLF .Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent