Vriendelijk personeel en goed ontvangen

De scherpe kanten van mijn kies zijn geslepen. Ze luisterde goed naar mijn verhaal en toonde belangstelling

Goed!!

Goed!!

Deskundig

Ik word altijd goed geholpen en met geduld bij de mondhyginist en krijg ook advies, deskundig. De receptionisten zijn erg behulpzaam en klantvriendelijk.

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen.

uitstekende, professionele & vriendelijke mensen

Binnen 2 dagen geholpen met het vullen van een kies waarvan de oude vulling uitgevallen was.

Vriendelijk geholpen

vriendelijk personeel, eerlijk en goed advies

Wordt heel geholpen en goed uit gelegd

minder

als een behandeling nodig is,heb ik liever dat behandeling in een bezoek afgewerkt wordt

Heel goed

Was goed

Super service!

Ik kon met mijn afgebroken kies snel terecht dankzij het 'turnup'-systeem dat tijdig een sms stuurt wanneer er last minute een plek vrijkomt. Dit werkt prima. Verder erg vriendelijk en behulpzaam personeel, zowel tandartsen en assistenten als ook de dames aan aan de balie. Stellen je op je gemak, geen moeite is teveel. Ik was vroeger aanwezig dan dat mijn afspraak wasmaar werd meteen geholpen. Top!

Heerlijk, pijnloos, fijne behandeling

Heerlijk, pijnloos, fijne behandeling

Prima.

Kwam met gebroken kies ,werd meteen gerepareerd.

super verlopen

Bij het verkrijgen van het nieuwe frame kan ik weer gelukkig lachen met mn mond open :-) bij elke lach hield ik altijd mn mond dicht, ben er heel erg blij mee en ook hele leuke reactie's uit mn omgeving.

neutraal

neutraal

Goed opgevangen

Netjes te woord gestaan en uitgelegd. Was wel een beetje moeilijk te begrijpen omdat de tandarts haar best deed om Nederland te spreken.

Professioneel en vriendelijk.

Geen opmerkingen. Was gewoon TOP!

Ik had een goede ervaring .

Twee dame heeft mij geholpen .had afsprk om 16:35 .8-1123 .ben echt tevreden .ik was in het begin zenuachtig maar door deze 2 dame .was ik heel rustig .gd zo .ga zo door .mvr janga .

Aardig personeel, ik ben goed geholpen.

Leuk en attent professioneel maar ook oog voor de patiënt

Ik kreeg dezelfde dame die ik al een paar keer had gehad gelukkig niet iedere keer iemand anders ze wist wat er gebeurd was hield rekening met mijn aangezichtspijn

Snel en uiterst vriendelijk geholpen

Na breken van de kies kon ik de volgende dag al terecht. Tandarts en de assistent waren super vriendelijk, ze hebben de opties netjes uitgelegd en probleem direct opgelost. Chapeau!

Goede uitleg

Ben zeer tevreden

Wordt er goed verzorgd. Vriendelijke personeel. Kom er met plezier.

Het was top

Ik heb een hele goeie ervaring gehad. Vanaf begin tot het einde van mij bezoek bij jullie op het praktijk. Tijdens mijn behandeling heb ik goeie advies en tips mee gekregen. Hierbij bedank ik jullie weer van een fijne bezoek.

Monteverdistraat 69

5049 EV Tilburg

Over Tandzorg Tilburg Monteverdistraat

Bij Tandzorg Tilburg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Monteverdistraat in Tilburg Noord. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en is er voldoende parkeer gelegenheid. De praktijk is gevestigd in hetzelfde pand als waar de Jeugdtandverzorging Tilburg is gevestigd. Een deel van de behandelaars werkt zowel voor de jeugdtandverzorging als voor de volwassenenzorg. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandzorg Tilburg ook terecht voor orthodontie, kindertandheelkunde, protheses en QLF .Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent