Altijd perfect

Wij hebben al jaren een geweldige mondhygieniste die 3x per jaar bij ons gezin altijd haar werk perfect doet, echt zo fijn... Wij willen ook echt geen andere. Alleen de tandartsen zijn wij minder tevreden over, maar dat terzijde het gaat nu om deze persoon..

Goed, zoals verwacht

Goed geluisterd naar mijn klachten, met een kleine ingreep zijn mijn klachten verdwenen, goed advies gekregen

Veel beter wordt het niet.

De tandarts zal nooit mijn favoriete bestemming worden. Dat gezegd hebbende, ik ben hier altijd goed behandeld. Nadeel van een groepspraktijk is dat je soms een andere tandarts krijgt. Totdat je (zoals ik vandaag) zeg: "Deze wil ik houden."

Goed geholpen

Eigenlijk door balie te weinig tijd ingepland, maar toch van alle klachten afgeholpen.

Prima service en vriendelijk en duidelijk.

Klantvriendelijk en persoonlijk

Goed en snel

Tand afgebroken en snel geholpen

Redelijk

Tandarts wist zo genaamd niets van de problemen die ik heb gehad na het happen voor de rebaise van het gebit en de beschadigingen in mijn mond waar ik tot nu toe nog problemen mee heb. Er is een dikke ribbel in mijn gehemelte ontstaan die nog steeds aanwezig is en zeer pijnlijk is. Volgens haar zou die nog wel weggaan. Wij zijn nu een halfjaar verder en het zit er nog.

X

X

mijn ervaring is super goed

en jullie doen het goed

Kwa afspraak en tijd inplanning erg goed

Kostten plaatje wordt erg aangedikt door foto hier foto daar gebits reineging loopt het aardig op zou dan alleen het hoognodige moeten uitlaten voeren Bijv de 4 gaatjes vullen daar wordt geen rekening mee gehouden jammer

Goede behandeling

Met aandacht en zorg heeft de mondhygiëniste de behandeling gedaan.

Goed behandeld

Duidelijk uitleg gegeven wat ik moet doen om mijn tanden verder goed te verzorgen..

Klantvriendelijk en vakkundige behandeling

Door de behandelingen en duidelijke communicatie over mijn gebit ben ik structureel beter voor mijn gebit gaan zorgen.

had meer verwacht

kom vaker langs voor mijn kunstgebit zit niet goed probleem wordt opgelost

Erg goed.

Zorgvuldig met oog voor de patiënt

Professionals maar vooral geldgedreven

De indruk wordt gewekt dat men oog heeft voor de mens en de mondzorg maar er wordt vooral gestuurd op veel behandelen en dure behandelingen. Men is wel vriendelijk en je wordt goed geholpen maar. De illusie dat ze de cliënt voorop stellen is wat mij betreft niet waar. En dat merk je aan alles.

Verkeerd mailadres

Hallo, Al meerdere keren een mail gestuurd dat u het verkeerde gebruikt. Graag mijn mailadres verwijderen uit uw bestand. Groet Ruben Zwart uit Meppel

Aardig en kundig

Aardig en kundige tandarts!

Ik heb een lichamelijke beperking. Altijd heel behulpzaam. Vriendelijk. Ze kennen me en weten af van mijn angst voor de tandarts en houden hier uit zichzelf rekening mee.

Heel goed

Ik had hele lieve medewerkers die mij hielpen

Kundige vakbekwame medewerkers aan het werk.

Men wordt daar op een kundige en vakbekwame manier waar dat nodig is behandeld.

Vakkundig en vriendelijk

Nette praktijk, vakkundig en vriendelijk personeel

Prefect

Fijne tandarts!

Geduldig, duidelijk, zeer vriendelijk en kundig

Monteverdistraat 69

5049 EV Tilburg

Over Tandzorg Tilburg Monteverdistraat

Bij Tandzorg Tilburg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Monteverdistraat in Tilburg Noord. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en is er voldoende parkeer gelegenheid. De praktijk is gevestigd in hetzelfde pand als waar de Jeugdtandverzorging Tilburg is gevestigd. Een deel van de behandelaars werkt zowel voor de jeugdtandverzorging als voor de volwassenenzorg. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandzorg Tilburg ook terecht voor orthodontie, kindertandheelkunde, protheses en QLF .Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent