Goed behandeld

Ik ben tevreden, tandarts en de assistenten waren vriendelijk en behulpzaam

de aller aller beste tandartspraktijk

Om te beginnen, durf ik met alle zekerheid te zeggen dat geen praktijk of organisatie, beschikt over zulke lieve, betrouwbare, empathische en begripvolle assistentes zoals Hanneke en Ingrid. Ik reis nog steeds met liefde meer dan 60 minuten naar deze praktijk, omdat ik nergens anders meer terecht wil. Mijn complimenten naar voornamelijk deze 2 assistentes en natuurlijk naar de rest van de tandartsen, orthodontisten en andere medewerkers! Ben last minute ook zeer goed geholpen door Alejandra. Een tandarts die ik ook zeker zou aanbevelen.

Met aandacht en zorg

Heel lief,sympathiek en profesionals.

Heel lief,sympathie en professioneel

Ik ben goed geholpen

Zeer tevreden met mijn mondhygiëniste Sabine.

Fijne

Heel goed

Niets op aan te merken. Over al goed!

Goede behandeling op afgesproken tijd.

Prettige ontvangst en kundige mensen.

Goede en vriendelijke behandeling

Ik had een andere tandarts als de vorige keer maar ook deze was heel vriendelijk en werkte netjes

Deskundig vriendelijk en goed vertellend wat ze ging doen.

Voor mij nieuwe tandarts. Zij kwam rustig over en gaf goed aan wat ze ging doen. Dat is geruststellend. Voor zover ik het als leek kan beoordelen heeft ze me ook deskundig behandeld.

Zeer tevreden.

Goed werk gedaan.

Mijn zoon is goed en vriendelijk geholpen, alles ging soepel.

Zie hierboven

Erg goed

Aan de balie uitstekend geholpen. Mondhygiënist erg kundig en vriendelijk.

vriendelijk en goede uitleg behandelplan,prima

Vriendelijk, en stelt me gerust

Ik heb, zolas velen denk ik, een hekel aan de tandarts. Lars maakt het te doen. Hij is vriendelijk, begripvol en stelt me gerust.

super

Vriendelijk en snel en ook goed behandeld .

zeer deskundig meedenkend en adequaat

ik ben moeilijk in de omgang, maar de mijn tandarts probeert altijd tijd te nemen voor mij en doet wat er gedaan moet worden.

Geen problemen

Was relaxed bezoek/controle

Fijne tandarts

Na spoed helaas niet dezelfde dag mogelijk om te bezoeken. Na tweede telefoon werd gekeken naar de mogelijkheden de volgende dag. Wat jammer was gezien ik dit ook eerder gevraagd had. Maar de kennis en kundigheid, en duidelijke uitleg en de rust van de tandarts, maakte dit helemaal goed, waardoor ik geheel Na tevredenheid behandeld ben

Vriendelijk, duidelijk en kundig

Hele goede tandarts.

Slecht

N.v.t

Goede ervaring

Goed geholpen en vragen de vragen die ik had beantwoord

Prettig

Prettig, snel en kundig

Monteverdistraat 69

5049 EV Tilburg

Over Tandzorg Tilburg Monteverdistraat

Bij Tandzorg Tilburg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Monteverdistraat in Tilburg Noord. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en is er voldoende parkeer gelegenheid. De praktijk is gevestigd in hetzelfde pand als waar de Jeugdtandverzorging Tilburg is gevestigd. Een deel van de behandelaars werkt zowel voor de jeugdtandverzorging als voor de volwassenenzorg. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandzorg Tilburg ook terecht voor orthodontie, kindertandheelkunde, protheses en QLF .Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent