De beste

Kom er al heel me leven top tandarts

goede service, ik kon snel geholpen worden.

Altijd leuke en vriendelijke tandartsen en mondhygiënisten

fijne praktijk

Deskundige en vriendelijke medewerkers.

Slecht

Ik heb afspraak gehad bij tandarts was echt slecht Geen ervaring met de dokters echt waar Zij heeft mijn kies gedaan en nu mijn kies is korter dan die andere hoe komt dit dan en zij probeert om te lelijk doen met de andere maar lukt niet Groetjes nour

Fijne praktijk

Ondanks dat ik naar Waalwijk verhuisd ben, ben ik bij deze tandartspraktijk gebleven. Ik vind de sfeer er prettig. Ik wordt altijd goed en indien nodig snel geholpen.

Fijne tandarts

Ik kon binnen 3 weken al terecht met 3 personen voor controle. Bij andere praktijken duurt het soms 10 weken.

Buiten verwachting goed

Ik ben voor controle geweest bij Karolina v.d. Broek. Zij komt over als vriendelijk, stelt de juiste vragen, nonsense. Erg prettige ervaring gehad. In tegenstelling tot haar jonge vrouwelijke (Spaanse) collega's die ik eerder getroffen had.

Goed geholpen

Na een behandeling ben ik eindelijk van een zware ontsteking af. En kan ik weer eten en praten zonder probleem. Heel blij mee.

Super vriendelijk

De Tandarts was heel vriendelijk, heel attent en heeft alles netjes uitgelegd. Ik ben super tevreden met haar. Dit is een beoordeling voor Henrieke de Ruiter.

Top punt van kwaliteit

Heel professioneel en heel vriendelijk geeft een fijn gevoel

Bezoek aan mijn tandarts heb ik als zeer goed ervaren.

Ik kwam voor een controle bij Alejandra. Haar assistente kwam mij ophalen uit de wachtkamer. Ze legde me uit dat er foto's werden gemaakt. Ze was heel duidelijk en vriendelijk. Na de foto's ben ik geholpen door Alejandra. Ze vroeg me naar mijn medicatie en of ik klachten heb over mijn gebit. Daarna wanneer ik een afspraak heb met de mondhygiënist. Alejandra is vriendelijk en begaan met mij als patiënt. Daarom ben ik zeer tevreden.

Vakkundig behandeld

Gien vakkundig behandeld

Geweldig !

Ik ben patiënt in de Mozartlaan maar voor een behandeling terecht gekomen bij jullie. Heel vriendelijk en snel actie, behandeld door Frits ( sorry weet zijn achternaam niet) Zou graag bij jullie patiënt worden, was voor een bezoek aan de tandarts niet vervelend.

Tijd en aandacht

Bij binnenkomst had receptioniste alle tijd om mij te woord te staan en tijdens behandeling van de tandarts ook alle rust en aandacht ervaren voor een goede uitleg en behandeling. Ik ben weer van mijn klacht af geholpen.

Zeer tevreden!

Ik ben heel vriendelijk geholpen door de assistente en tandarts.

goede en vriendelijke behandeling

Ik vind het nooit vervelend om er te zijn. Alles wordt goed uitgelegd en altijd even veel aandacht voor jou,

Prima praktijk

Meerdere afspraken op 1 ochtend samen met m’n man en alles netjes op tijd geregeld. Prima behandelingen zowel de tandartsen als de mondhygiënisten. Ook de baliemedewerksters altijd aardig. Wij komen hier al jaren en nooit klachten gehad. Persoonlijk was ik altijd heel gestresst voor bezoeken bij de tandarts maar ik heb bij deze tandartsen nog nooit pijn of andere ellende gehad en ga daardoor heel relaxed er naar toe. Dus prima praktijk.

Goed en prettig geholpen

Uitleg is duidelijk. Afspraak op tijd.

Was zo aan de beurt en goed geholpen en snel klaar

De mondhygienste die wij hebben is top

Ons gebit laten wij elke 4 maanden schoonmaken en dan doen ze super, de mevr die wij al jaren hebben is echt een topper..

Sabine is echt mijn favoriete mond hygiëniste Altijd even aardig en en weet precies waar het gevoelig is tijdens de behandeling.

Zeer vriendelijk en proffesioneel behandeld.

Onze dochter heeft autisme, maar door de rust en de duidelijke uitleg is het nooit een probleem voor haar om zich te laten behandelen.

Heel kindvriendelijk en aardige tandarts

Hele fijne tandarts die mijn kind goed voorbereiden voordat ze handelingen uitvoerde mijn kind was niet bang en vond het zelfs leuk hierdoor. Duidelijke uitleg ook! Bij mij goede uitleg en instructie voor vervolg afspraak voor behandeling

Toegankelijk, vriendelijk en goed

Ik sta er altijd weer van te kijken hoe op deze praktijk jonge mensen van over heel Europa erin slagen ons, de patienten, goed te helpen, het Nederlands (voldoende) machtig zijn en vrolijk in het leven te staan.

Monteverdistraat 69

5049 EV Tilburg

Over Tandzorg Tilburg Monteverdistraat

Bij Tandzorg Tilburg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Monteverdistraat in Tilburg Noord. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en is er voldoende parkeer gelegenheid. De praktijk is gevestigd in hetzelfde pand als waar de Jeugdtandverzorging Tilburg is gevestigd. Een deel van de behandelaars werkt zowel voor de jeugdtandverzorging als voor de volwassenenzorg. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandzorg Tilburg ook terecht voor orthodontie, kindertandheelkunde, protheses en QLF .Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent