Prettige ervaring

Mijn kinderen hadden na mij een aparte afspraak met een andere tandarts. Bij mijn zoon werden er foto's gemaakt en goed uitleg gegeven over tanden poetsen. Ook heel geduldig met mijn jongste dochter, die voor het eerst bij de tandarts was.

Klantvriendelijkheid staat op 1

Deskundig en vriendelijk personeel

Prima tandarts ben al jaren bij deze tandarts vriendelijk personeel en goede zorg voor je tanden

Zorgvuldig gewerkt

Zorgvuldig!

Mijn ervaring met een andere Mondhygieniste,is prettiger dan de vorige,deze Mondhygienistgaf meer uitleg hoe ik de ragers kon gebruiken,al kan ik dat niet zo goed als zij het doet.

Ik krijgen altijd een fijne zorgen

Mijn ervaring met de tandarts is heel goed,

Snel en goed geholpen, bedankt!

Netjes

Op tijd, vriendelijk en rustig. Geen gehaast tijdens de afspraak en er wordt goed meegedacht

Kundige, vakbekwame medewerkers aan het werk!

De controle werd door vakbekwame medewerkers uitgevoerd waarbij ik geen enkel probleem heb ondervonden.

Snelle en goede hulpverlening

Omdat alles in 1 pand zit snelle schakeling tussen specialisten. Dat was fijn!

Goed geholpen door de nieuwe tandarts

Alles duidelijk besproken

Altijd even vriendelijk zowel de receptie als de tandarts en de assistente

Vriendelijk en vakkundig

Personeel is vriendelijk en vakkundig.

Geweldig geholpen

We waren 10 minuten na tijd aan de beurt en goed geholpen. Al vond ik de tandarts erg jong. Maar misschien wordt ik zelf oud.

Goed geholpen

Goed geholpen door tandarts en mondhygiëniste. Geruststellend, vriendelijk en ook behulpzaam met mijn rollator bevestigen op mijn scootmobiel.

Prima geholpen super

Prima geholpen .zeer tevreden . En erg vriendelijk . Weet helaas naam niet meer

Jaja het is goed

Fijne praktijk goede zorg

Wij komen al jarenlang en het bevalt nog prima

Heb al paar keer de zelfde tandarts nu gehad en moet zeggen dat zij heel goed is. Rustig, vriendelijk, vakkundig en denkt ook goed mee.

Ik ben heel goed geholpen door de mondhygiëniste, goede tips en zeer professioneel te werk gegaan

Goede begeleiding

Al jaren over mijn angst heen door een fijne België’s tandarts. Men lool

Aandacht voor mijn klacht

Goed geluisterd naar mijn zorg en klacht en serieus op gereageerd. Gepast advies.

Ok

Halo nou was laast geweest het kan beter lucht geur die er hangt laast tijd raare en stond toen ik kwam jong soort cannabis Lucht raar maar waar en wacht ruimte mag van aanpassingen doen ben rug pasent vind niks als houten bank zit lijk kleuter. Bank achting vind dat kan beter verder goed dus. Mvgroet

Professionele zorg, pijnloos en met de juiste toelichting.

Ik heb een wortelkanaal behandeling gehad. Zag er erg tegenop gezien mijn ervaring bij vorige behandeling bij een andere tandartsen praktijk. Op aandringen van de mond verzorgster toch gedaan. Fantastische ervaring, Claudia en haar assistent hebben topwerk geleverd. Last ik het zo zeggen, ondanks dat ik vooraf een overzichtelijke kostenbegroting kreeg, doet de betaling meer zeer dan de behandeling. Maar het is de prijs alleszins waard. Succes met jullie organisatie.

Monteverdistraat 69

5049 EV Tilburg

Over Tandzorg Tilburg Monteverdistraat

Bij Tandzorg Tilburg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Monteverdistraat in Tilburg Noord. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en is er voldoende parkeer gelegenheid. De praktijk is gevestigd in hetzelfde pand als waar de Jeugdtandverzorging Tilburg is gevestigd. Een deel van de behandelaars werkt zowel voor de jeugdtandverzorging als voor de volwassenenzorg. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandzorg Tilburg ook terecht voor orthodontie, kindertandheelkunde, protheses en QLF .Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent