Heb een klikgebit laten zetten maar ben niet tevreden over het resultaat.

Er wordt niet geluisterd als ik vertel wat er mis is met het nieuwe klikgebit.Hij is niet perfect en dat hoort wel te zijn.Mijn leeftijd is 44 jaar en als mensem gaan zien dat er het een gebit is wat niet mooi is gemaakt dan is dat voor mij een probleem.Ook heeft mijn gebit een tijdlang bij de tandarts gelegen omdat ik onbeschoft doot een werkneemster ben behandelt die haast had en mijn gebit op de balie gooide in een zakje ,waar iemand anders ook nog bijstond.Vandaar dat ik heel lang niet meer was geweest.Schande!

Vriendelijk

Vriendelijk

Eerste contact.

Gebroken prothese, kort kontact met techniker, goed gerepareerd . Geen controle op het passen na de reparatie.

VAKKUNDIG EN LUISTERD OOR

Fijne tandarts, die ook meedenkt en je goed ondersteunt. Goede uitleg en begripvol. Vakkundig.

slecht

ik kwam om twee gaatjes te vullen en en vullingen sloten niet goed aan dus werd voorgesteld door de tandarts dat ik de volgende dag terugkwam om het beter te vullen. Ik heb niet als erg onprettig ervaren, nu heb ik veel pijn aan mijn kies

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen fotos gemaakt verdoofd en getrokken. Netjes gewezen op kosten voor wortelkanaalbehandeling.

Prima behandeld met altijd n stukje persoonlijke aandacht.

Vriendelijk personeel en goede behandeling

Prettig en redelijk op tijd

Vriendelijk en pijnloos behandeld.

Vriendelijk en pijnloos behandeld. Zeer kundig in mijn ogen.

Alles was goed.

In alle aspecten - goed.

Teveel röntgenfoto

Er wordt elke keer dat ik een bezoek maak er een foto van mijn gebit gemaakt, ik vind het een beetje teveel of overdreven.

Snel geholpen

Vakkundig geholpen

Precies volgens verwachting.

Ik kom hier eens per 4 maanden. Ik weet wat er komt. Er wordt rekening gehouden met de patiënt.

Pijnloos hersteld

Bij mij was het vervangen van een vulling pijnloos.

Vakbekwame tandarts.

Goed.

Fijne ervaring

Zoals altijd weer als zeer prettig ervaren. Er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Dat vind ik fijn.

Snelle service

Na anderhalf jaar niet op controle te zijn geweest door omstandigheden een vriendelijk onthaal.

Ik voelde mij op mijn gemak.

Ik ben best wel angstig voor de tandarts, maar dit keer voelde ik mij zo op me gemak. Door dit heb ik gewoon rustig zonder angst kunnen zitten. De tandarts en de tandartsassistente deden ook gewoon rustig bij mij zodat ik niet bang zou zijn daardoor kreeg ik een goed gevoel.

Vriendelijk en klantgericht

De tandarts en de service is erg goed. Mijn kinderen worden altijd erg goed behandeld. Ze vertellen precies wat ze gaan doen

Tevreden

Tevreden

Steeds andere tandartsen zonder overleg

Iedere keer een andere tandarts zonder overleg

Hygiënisch, klantvriendelijk en kundig.

Voor de eerste keer op de praktijk geweest, dus nog geen ervaring mee. Eerste indruk is goed!

Monteverdistraat 69

5049 EV Tilburg

Over Tandzorg Tilburg Monteverdistraat

Bij Tandzorg Tilburg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Monteverdistraat in Tilburg Noord. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en is er voldoende parkeer gelegenheid. De praktijk is gevestigd in hetzelfde pand als waar de Jeugdtandverzorging Tilburg is gevestigd. Een deel van de behandelaars werkt zowel voor de jeugdtandverzorging als voor de volwassenenzorg. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandzorg Tilburg ook terecht voor orthodontie, kindertandheelkunde, protheses en QLF .Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent