Angstwegnemend, Gerustellend, Vertrouwen!

Een praktijk met hele, fijne begripvol personeel!

Bijna geen pijn na het trekken van mijn kies

Kies getrokken Enkel de verdoving voelde ik wel K

Uitstekend!!!!!!!!!!

Goed geholpen je voel de liefde voor de mensheid bij deze tandarts ze zijn en behandelen je met veel liefde,respect,begrip en passie.

Supergoed

Ik ben zeer tevreden met de behulpzaamheid op dit moment, omdat ik momenteel slecht ter been ben, hebben ze me zeker goed geholpen. Ook met mijn gebit schoonmaken, is supergoed gedaan, zelf kan ik het zo niet en na een lange tijd afwezig te zijn(bijna 1 jaar) en geen enkel gaatje te hebben, is ook een voordeel.

Vriendelijk

Het was eerste keer in deze praktijk. Moet nog terug voor behandeling, dan kan ik pas echt oordelen. Maar eerste indruk is goed.

Lars en dames achter de balie zijn top!

Lars is een prettige mondhygiënist, hij adviseert let op de details en geeft opbouwende adviezen. Erg prettig. Erg professioneel, attent en super aardig. Vervolgens ga ik nog naar de balie om een afspraak te maken. Ondanks de drukte van de telefoon tussendoor wordt ik super goed en zeer vriendelijk geholpen. Mijn complimenten.

Snelle controle

Halfjaarlijkse controle, scherp randje direct weg gehaald. Controle zelf in 5 min klaar.

Deskundig, vriendelijk en behulpzaam

- zie google Review

Heel kundig en aardige mensen

Hele fijne tandarts, houden er goed rekening mee als je wat angstig bent. Leggen alles goed uit en nemen de tijd voor je.

Mondhygiënist Toonen is de beste die ik ooit heb gehad. Hij is lief en zachtaardig en doet me het minste pijn. Hij geeft me advies maar niet op een dwingende manier zoals een ander dat wel doet. Ik ben geen fan van tandartsen en mondhygiënisten omdat ik bang ben. En elke 3 maanden ben ik zenuwachtig en elke keer als ik ben geweest denk ik, dit viel weer mee. Ik hoop dat ie lang blijft.

Vertrouwen

Na een erenstige val van mijn fiets behoorlijk letsel gehad.Ook aan mijn gebit.Het team van Claudia en ook de baliemedewerkster Ingrid hebben mij zo goed opgevangen waren lief en zorgzaam.Het was een lang herstel maar het is allemaal goed gekomen. Ook hebben ze mij allemaal gerust kunnen stellen bij de angst die ik had Dank je wel

vriendelijk en professioneel

Goede behandeling

De tandarts (Massih) heeft mij heel goed geholpen!

Nazorg liet te wensen over

Na het plaatsen van een gedeeltelijke onder- en bovenprothese is er totaal geen informatie verstrekt "hoe nu verder?". Geen informatie over het schoonhouden, 's nachts uitdoen, wat wel/niet eten, praten met name de "s", tips om dat gemakkelijker te maken. Het was haastwerk, snel tand trekken, protheses plaatsen, even in spiegeltje kijken en weg wezen. Ik realiseerde dit pas, toen ik thuis kwam. Gelukkig heb ik via Google een en ander kunnen achterhalen. Lijkt mij niet de juiste weg. (Behandelaar Massi)

Was weer top

Snel kunnen komen probleem opgelost

Prima Geholpen

Wij zijn nieuw en kregen een aardige tandarts toegewezen. Goed geholpen door hem en heeft er werkelijk iets moois van gemaakt. Heel blij met hem. Als ik het goed zeg is het Tandarts Fahit. Ook zijn assistente was heel aardig en rustgevend. Wat ook belangrijk is... Vriendelijke groet, Lia Molenschot

Degelijk

Gedegen onderzoek en behandeling

SUPER

Altijd vriendelijk, echte aandacht en weer met een stralend gebit naar buiten.

Goed en vriendelijk

Ze werkt netjes is vriendelijk

Vriendelijk en vakkundig

Zoals altijd weer vriendelijk en vakkundig geholpen

Te lang wacht tijd.

Niet echt tevreden.

Ik ben tevreden met mijn tandartsen

Denken mee. Goed service en kwaliteit.

Snel en professioneel

Ik was op tijd aan de beurt, werd snel, efficiënt en vriendelijk geholpen.

Goede zorg

Vriendelijk personeel. Goede zorg en er wordt ook goed geluisterd naar je

Vriendelijk, deskundig

Monteverdistraat 69

5049 EV Tilburg

Over Tandzorg Tilburg Monteverdistraat

Bij Tandzorg Tilburg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Monteverdistraat in Tilburg Noord. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en is er voldoende parkeer gelegenheid. De praktijk is gevestigd in hetzelfde pand als waar de Jeugdtandverzorging Tilburg is gevestigd. Een deel van de behandelaars werkt zowel voor de jeugdtandverzorging als voor de volwassenenzorg. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandzorg Tilburg ook terecht voor orthodontie, kindertandheelkunde, protheses en QLF .Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent