Top, maar wel een een overload aan verdoving!

Superfijne en begripvolle tandarts. Ze heeft verdoofd, maar uiteindelijk was de helft van mijn gezicht verlamd. Ik kon m’n oog niet eens meer dichtknijpen. Niet bewust gedaan en verder een fijne behandeling gehad!

Snel ingepland en fijne behandeling

geweldig en gezellig

leuk contact met beide dames Sabine en Alejandra

Tevreden

Deskundige zorg en duid3lijke uitleg.

Altijd tevreden

Ik kom graag. Iedereen is lief en heeft aandacht. Behandeling is pijnloos en goed!

Goede zorg

Goede zorg. En uitleg

Een prettige ervaring

Ik ben heel rustig en professioneel geholpen.

Nette behandeling

Wordt altijd netjes geholpen en er wordt duidelijk uitgelegd wat ze doen

Voel me altijd welkom en gerustgesteld

Naar de tandarts of mondhygiënist is nooit 'leuk', maar bij deze praktijk is het het minst erg. Bij binnenkomst word je vriendelijk met naam begroet. Mijn mondhygiënist legt alles goed uit, waardoor het kinder spannend is. En hij motiveert zonder je een klein kind te laten voelen.

Heeft zoveel geduld Dat vind ik hartstikke fijn

Ik ben getraumatiseerd en heb een verleden dat bij jullie bekend staat Durf eigenlijk nooit meer door een mannelijke figuur behandeld te worden Maar ik had gewaagd en is me gelukt Ik heb een mijlpaal behaald Bedankt allemaal

Goede tandarts zeer tevreden

Goede tandarts zeer tevreden Met het resultaat afgebroken tand na behandeling zie je er niets meer van zo goed als nieuw

Mooi Op tijd

Mooi op tijd en goede tandartsen

Legde alles goed uit wat ze ging doen was heel vriendelijk

prettige efficiënte behandeling

controle gebitsreiniging met goed advies

Goed en zeer te vreden

Ik ben zeer te vreden met mijn gebid en de de tandarts was super aardige man en heeft heel goed mijn gebid gemaakt super tevreden gr mvr van der heijden

Vertrouwen

Ddos deskundige profesionels geholpen

Vriendelijk en kundig personeel, werken mooi op tijd.

Prima, alles verliep volgens schema

Ik had een afspraak om 14:00, om 14:01 werd ik al opgeroepen. De tandarts was duidelijk en legde goed uit wat ze deed. Heel aardig meisje dat je snel op je gemak stelt. Ik ben niet zeker van haar naam, maar volgens mij is het een Portugese dame, die overigens vloeiend Nederlands spreekt.

Heel goed. Vriendelijke dames

Ik moest een kies uittrekken na bijna 60 jaren. Het was spannend maar het ging heel goed. Na geen 24 uur was ik bijna pijnloos. 2×pctml ingenomen en daarna goed als oudsher.

Prima.

- Attenderen op wat ik beter kan doen qua gebitsverzorging is prima. - Attenderen op beter niet combineren van tandartscontrole plus behandeling door mondhygiënist in één afspraak i.v.m. kosten die dan niet door de verzekering worden vergoed, vind ik handig om te weten. Jammer dat mij dat niet eerder verteld is. - inplannen van vervolgafspraken en betalingsspreiding wordt goed over nagedacht.

Luistert naar je

Vertelt wat ze deed, luistert en stelt vragen

Hartstikke goed geholpen

Ik ben tijdens mijn bezoek goed begeleid en uitstekend geholpen bij de behandeling, want ik ben nogal bang voor de tandarts.

Goede service en begeleiding

Als ik bel kan ik altijd terecht.

Monteverdistraat 69

5049 EV Tilburg

Over Tandzorg Tilburg Monteverdistraat

Bij Tandzorg Tilburg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Monteverdistraat in Tilburg Noord. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en is er voldoende parkeer gelegenheid. De praktijk is gevestigd in hetzelfde pand als waar de Jeugdtandverzorging Tilburg is gevestigd. Een deel van de behandelaars werkt zowel voor de jeugdtandverzorging als voor de volwassenenzorg. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandzorg Tilburg ook terecht voor orthodontie, kindertandheelkunde, protheses en QLF .Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent