Heel secure tandarts!

Ik moest iets te lang wachten voordat ik aan de beurt was. Over de behandeling ben ik zeer tevreden

Je wordt al snel op je gemak gevoeld

Gewoon een goed consult

Goed, gerustgesteld geholpen

Alles netjes goed uitgelegd wat ze gingen dien met mijn gebit.

Prettig contact

Waren voor het eerst op deze praktijk. Bijzonder prettig contact met behandelaar.

Vanaf begin goede uitleg over mijn behandeling. Ook Dr. S. Emami legde nogmaals uit wat er zoal ging gebeuren Er werd rustig en deskundig gewerkt. Waardoor ik vrijwel geheel ontspannen was tijdens de behandeling.

gewoon goed, behulpzaam en vriendelijk

zie boven

goed en zeer snel geholpen

contact krijgen via de telefoon duurt zeer lang. Maar ondanks dat kon ik gelijk terecht

Als zeer proversioneel ervaren

Voor zover ik dat als leek kan beoordelen, maar met jarenlange ervaring als patient blijf ik op hetzelfde niveau behandeld worden als de laatste veertig jaar.

Prettig contact.

Tandarts is fijn en warm in de omgang en denkt ook in alternatieve en meer betaalbare oplossingen

Zeer ervaren mensen en zeer vriendelijk en erg behulpzaam

Goed verzorgd

Ben op tijd en goed geholpen

Fijne ervaring . Vriendelijk personeel .

Goed en snel geholpen

Snel en goed geholpen

…..

Heb alleen een datum afgesproken om bij de buurman mijn prothese te laten maken.

Vriendelijk en relax.

Vriendelijk bij binnenkomst, leuke praatjes tussendoor. Professioneel te werk gaan en goede advies gegeven wat de gevolgd actie is.

geweldige oplossing en uitvoering door tandarts Victoria.

Zie bovenstaande.

Ik heb niks aan te merken

Alles ist oke

go e d

fijn

communicatie heel slecht

Ik ken de vrouwelijke arts niet bij naam. Maar misschien dat u dat na kunt kijken

Vriendelijk en snel!

Met alle specialisaties in dit team inmiddels te maken gehad - iedereen was attent, vriendelijk, had een luisterend oor. Mijn ervaring: een hygiënisch en goed georganiseerd bedrijf.

Prettig bezoek

Halfjaarlijkse controle. Er wordt serieus gekeken naar de toestand van alle tanden en in overleg wordt de status besproken

prima centrum

Mooie op tijd geholpen en goede uitleg omtrent de conditie van mijn tanden

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Was bang voor de tandarts maar nu ik weer ben geweest heb ik er weer het volste vertrouwen in.

Wachttijd erg lang

Ik vind de wachttijd van meer dan een half uur erg lang 5 min voor behandeling werd verteld dat het nog 5 min zou duren. Ik had dit liever eerder gehoord dat het uitliep

ben enorm goed geholpen!

en kon zelfs meteen daarna terecht bij de mondhygiëniste terwijl mijn afspraak pas een week later stond.

Doctor Paul Janssenweg 143

5026 RH Tilburg

Over Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid

Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.