Na klacht snelle mogelijkheid om te kunnen komen.

Mijn twee kiezen waren losgekomen van implantaat. Ik kon dezelfde dag al terecht en de volgende dag volgde de behandeling. Ik ben zeer tevreden over deze snelle actie.

Goed, duidelijk en vriendelijk

Goed, duidelijk en vriendelijk

Tja beetje jammer

Er was wat mis gegaan met de afspraak ..

Werd hartelijk ontvangen, halfjaarlijkse controle en kreeg goed advies van tandarts Garcia. Zeer tevreden hierover !!

heel fijne benadering en goede omgeving, op het parkeren na.

Caroline mondhygiëniste werkt zorgvuldig en weet mij op mijn gemak te stellen.

Gewoon prima controle!

Controle zorgvuldig uitgevoerd en ik was blij met de reiniging daarna. Vorige keer was dat niet nodig volgens de tandarts. Vond ik toen raar, want alle voorgaande afspraken was het wel nodig i.v.m tandsteen.

Prettig

Goede sfeer en professioneel

Service gericht

Niet gelijk de duurste oplossing voorstellen maar toch een poging doen om een kies te behouden

Niet zo tevreden over tandtechniekster

Ik moest 3 x terugkomen. Drie keer was het niet goed, en toen deed ze erg onvriendelijk tegen mij.

deskundig advies

snelle inplannen korte wachttijd

zeer goed ervaren

Perfect op tijd en goede uitleg en service

Netjes, geruststellend en rustig

X

Goed geholpen

Alle begrip voor mijn probleem

Alles prima, vriendelijk, professioneel

Professioneel alles in orde,parkeren groot probleem

Prettige omgangsvormen.Deskundig advies

Snel en goed geholpen

Goed.

maar had Fennema niet , maar ‘n andere

Gewoon goed

Hele aardige vrouw. Er is een klein taalbarrière, maar niet vervelend ofzo. Voor de rest goed geholpen en de assistent wilde weten hoe mijn zoontje zijn verjaardag was. Altijd fijn zo'n persoonlijke vraag.

steriele praktijk fijne werknemers

Een steriele en fijne praktijk

Vriendelijk & snel aan de beurt

Altijd prettig bezoek en vriendelijke medewerkers.

Persoonlijke behandeling

Ik heb al jaren dezelfde mondhygiëniste, dat is erg prettig. Helaas lukt dat niet bij een tandarts. deze wisselen om de paar jaar. Qua behandeling wel altijd tevreden. Dat kan je niet zeggen als het gaat over parkeren, dit is echt een drama, parkeren in de buurt van de praktijk is dat vrijwel niet mogelijk.

Prima hoor

Goede afspraken gemaakt

Tevreden

Ben wel tevreden

Goede behandeling en vriendelijk

Heel erg tevreden.

Vriendelijk, zorgvuldig en kundig.

Als hierboven omschreven.

Doctor Paul Janssenweg 143

5026 RH Tilburg

Over Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid

Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.