Vriendelijke benadering en correcte behandeling

Zie omschrijving hierboven

Zeer snel geholpen

Op vrijdagmiddag kies afgebroken. maandag kon ik al terecht en ben ik vakkundig geholpen

De mensen helpen je heel goed en gegeven goed advies en denken meer als er iets niet mogelijk is

ging wel.

Victoria heeft mij geholpen, wel vriendelijk maar ze bleef maar doordrammen dat ik naar de mondhygieniste moest maar dat bepaal ik zelf wel.

Super lieve tandarts

Blij met de nieuwe vrouwelijke tandarts en assistente. Voor iemand met tandarts angst, heeft ze alles goed uitgelegd en mij een fijn gevoel gegeven. Alleen balen dat de vulling alweer kapot /eruit was na 3 a 4 maanden. 3e x.. Maar daar kan deze tandarts niks aan doen. Prima ervaring bij haar, lieve, aardige, dames.

Gewoon goed

Uitermate kundige Mondzorgspecialisten!

Zeer kundige mondzorgspecialiste, wiens kennis zeer grondig is, bijzonder effectief krantenconcern opbouwt en aan wie ik zonder reserve de zorg over mijn gebit toevertrouw!

Eindelijk goed geholpen zonder bla bla

Gewoon top

Mooie praktijk vriendelijke tandarts

Jammer dat ik de namen van de tandartsen nog niet ken.

Prettige

De tandarts (dr. al Ammar Garcia) was heel vriendelijk en luisterde actief naar mij klachten. Daarna heeft ze mij goed geholpen. Ze legt uit elke stap en wat ik ermee kon verwachten en zelfs hoe lang het zou gaan duren. Ik voelde mij als patient goed verzorgd.

We werden goed geholpen

Duidelijke uitleg, wat ze ging doen

Wisselend

Tandarts is vriendelijk. Aanmelden met de aanmeldzuil ging verkeerd. Medewerker die toen hielp was niet vriendelijk

Duur

Eigen bijdrage om even 2 schroefjes aan te draaien 25 ,75 euro

Prima, volgens afspraak

Goede verzorging en hygiëne tijdens de ingreep. Ook een goede communicatie tijdens de behandeling. Het zou wel een pluspunt zijn om na de ingreep een A4-tje te krijgen of iets in je mailbox met tips over de komende week wat eten betreft, wanneer spoelen, of je door moet gaan met de ibuprofen om juist ontstekingen tegen te gaan. De meeste mensen kennen het alleen als pijnstiller, etc. Maar verder prima te spreken.

Goede behandeling gehad

Kunstbot geplaatst in mijn bovenkaak. Alles is goed verlopen. Het was een behandeling van anderhalf uur en het was dus fijn, dat mijn vriend, die in de wachtkamer op mij zat te wachten, een kopje koffie kreeg aangeboden.

nieuwe praktijk maar toch met bekende personeelsleden. Snel aan de beurt en goed geholpen.

de angst voor tandarts weer voorbij gelukkig

snelle afspraak en goed consult

Goede reactie op mijn hulpvraag. Kon de zelfde dag terecht. Prima consult, juiste behandeling en goed advies. Tandarts ken ik alleen met zijn voornaam Mathias dus vragen wie mij als laatste gezien heeft en dan alleen achternamen geven maakt het iets moeilijker

Fijn personeel

Zie boven

Very helpful and friendly

I was taken care of with update of registration, control and cleaning in less than 30 min.

Fijne praktijk

Erg vriendelijk allemaal en vertrouwen in de medewerkers

Blij en voldaan als ik bij mondhygiëniste Margo ben geweest, echt een toppertje!

Afgelopen woensdag had ik een afspraak bij mondhygiëniste Margo, zij is zeer kundig in haar vak maar ook als mens is zij een toppertje. Een genot om bij haar een afspraak te hebben. Ik verlaat de praktijk altijd met een heel voldaan en goed gevoel. Echt een voorbeeld voor andere, ben maar zuinig op haar.

goed goed

GOED BEHANDELD

Goed behandeld en opgevangen

Afspraak gemaakt met een afgesproken tijdstip,, maar toch nog een wachttijd

Doctor Paul Janssenweg 143

5026 RH Tilburg

Over Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid

Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.