goed ontvangst en prima behandeling

zoals eerder gezegd

Professioneel en klantvriendelijk

Zeer positieve ervaring. tandarts neemt je mee in het verhaal en vertelt in duidelijke bewoordingen wat hij ziet en wat er moet gebeuren. Afspraken worden stipt nagekomen.

Verwarend

Kreeg 2 offertes wat ik heel vreemd vond een voor Vietnam Frame en een Hollandse waar ik nog steeds mijn bedenkingen bij heb . Tandarts staat er ook niet meer bij de lijst.

Fijne ervaring

Klote

Er is al klachtenbrief verzonden

Vriendelijk goede tips geven waar ik nog niet van afwist snelle servers

Duur

Belachelijke hoge rekening begroting! Contrôle check: € 62,51. 3x éénvlaksvulling composiet. €159,60. 2× drievlaksvulling composiet. €166,24. 4× Geleidings-,infiltratie-en/of Intraligamentaire verdoving.€66,48. 12×Gebitsreiniging,per 5 minuten!! €178,92. Vooral de laatste behandeling vindt ik een poging tot diefstal! Voor 5 minuten zoveel geld vragen is niet meer van deze toch al zo belachelijke graaierige tijd! Want ik zou hier zelf nog €200,- voor moeten bijbetalen. Niet te doen voor deze enige kostwinner van mijn gezinnetje.

Weer terug moet komen voor een gaatje

Jammer dat ik bij mijn controle een gaatje in mijn tand heb dat een kwartiertje duurt, weer een nieuwe afspraak moet maken. Verder alles keurig netjes gegaan.

Prettige tandarts

Geeft een ontspannen indruk.

Fijne wijze van behandeling

Goede ontvangst. Op tijd conform afspraak. Wijze van behandeling ervaar ik als fijn

Vriendelijke, geduldige en duidelijke tandarts

Fijn dat mijn oude tandarts weggaat, die was bovenstaande allemaal niet.

Positief

De benadering en begeleiding was geweldig.

matig

door een gedwongen overstap van Diessen naar Tilburg was het des te frustrerender om aan te komen en geen plaats te vinden om te kunnen parkeren. Bij binnenkomst staat er dan ook nog een A/4tje met daarop de waarschuwing dat je niet mag parkeren op de groenstrook of bij een ander bedrijf. Ik voelde me niet welkom. Startend met deze irritatie is het dan lastig voor de medewerkers om het dan nog "goed te doen".

Vriendelijke tandarts

Heb wel een vraagje?? Tandsteen verwijderen en polijsten zijn niet gedaan ondanks de halfjaarlijkse controle wat voorheen wel altijd gedaan werd! Zit dit niet altijd inbegrepen bij een halfjaarlijks controle bezoek?? Zoals voorheen wel altijd het geval was! Zou hier graag antwoord op willen ontvangen aub!!

Ik werd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen!

De naam van de tandarts is mij ontschoten. Ik dacht dr. Emami. (In ieder geval een buitenlandse naam.)

Altijd leuk, geweldig

Is goed gegaan

Tegenvallend

Bij mijn bezoek om mijn boven en onder gebit in ontvangst te nemen,ze stoppen het in je mond 2 x bijten, waarop ik zei, dat het pijn deed, verteld de dame dat ik dan daar mee naar beneden kan gaan, om het daar passend te laten maken, heel onpersoonlijk. J v Domburg.

Helaas van dorps naar stads

Jammer dat de voorziening uit Diessen is verdwenen.

Ineen woord Geweld!

Ben zeer tevreden, vriendelijk vertellen wat er gaat gebeuren..

Oke

De nieuwe tandarts hield fijn rekening met mijn angst en maakte van een "spoedbezoek" toch iets goed

Naar de tandarts gaan is voor mij vanwege trauma's niet vanzelfsprekend, maar ik kon het nu echt niet meer uitstellen. De nieuwe tandarts hield echt rekening met mijn angst, ze vroeg me wat ik zelf wilde, legde precies uit wat ze ging doen, liet achteraf de foto zien en stelde me gerust tijdens de behandeling. Al met al werd mijn spoedbezoek daardoor minder beladen en zal een volgend (regulier) bezoek hopelijk minder spanning opleveren!

heel goed

gewoon goed dienstverlening en uitleg en ontvangst was goed.

Viel niet tegen

Het was voor mij de eerste keer. Ik hoorde wat negatieve dingen en dat ervaar ik tot nu toe nog niet. Parkeren is een ramp.

Doctor Paul Janssenweg 143

5026 RH Tilburg

Over Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid

Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.