Mijn ervaring is

De tandarts heeft mijn goed en duidelijk uitgelegd hoe ik mijn tanden schoon moet houden gr Michel elands

erg snel en pijnloos geholpen

Mijn kies was deels afgebroken. De arts heeft dat op een wel zeer snelle mannier gerepareerd! Wat minder vondt ik de discussie tijdens de behandeling tussen haar en de assistent. Ik kreeg mee dat de arts ook op andere praktijken werkte, en dat ze het maar raar vondt dat ze daar zo vaak koffie pauze`s namen. Ik kreek ook mee dat ze een cursus Botox ging doen / de assistent reageerde enthousiast..wilde door haar behandelt worden. De dag erop zou ze naar een andere praktijk gaan, en daar zullen die assistenten ook niet blij zijn vertelde ze want ik hou van opschieten! Ze was ook zo klaar met mijn kies.. mag hopen dat het duurzaam gerepareerd is!

Goed en ontspannen.

Zie bovenstaand

Mondhygieniste en tandartscontrole volgens verwachting

Prima behandeling, professioneel en duidelijk. Rekening die volgt serieus hoog, maar ook volgens verwachting.

Was goed

Vertrouwd gezicht achter receptie. Was makkelijk te vinden. En weer goed geholpen door de mondhygiëniste Margo

We zijn vriendelijk ontvangen en de behandeling hebben we ook als prettig ervaren .

Duidelijke informatie gekregen

Geen persoonlijk gevoel.

Toch het idee dat het meer een geldmachine is / fabriekswerk.

zeer correct en professioneel

Een nare wortelkanaalbehandeling, maar prima (en vlot) geholpen door Qamar Darweesh, wat een uitstekende tandarts, zeer professioneel en kundig. Prima verdoving, geen pijn; natuurlijk wel een half uur gewroet in de mond, maar verder geen problemen, ook niet achteraf. Top!

Eenmaal aan de beurt en er wordt doorgepakt.

Van tevoren wordt er navraag gedaan ivm medicatie gebruik. Er wordt adequaat gehandeld. Ik heb voor het eerst pijnloos en binnen 5 minuten een laten trekken.

Ik mis praktijk Diessen

Als parkeerprobleem niet snel opgelost wordt ga ik naar een andere tandarts.

Top tandartsen

Vriendelijk personeel en gerust stellend

prima geholpen

prima geholpen, wel problemen met parkeren

Slecht

Is gewoon prutswerk wat ze leveren

Duidelijke uitleg

Kreeg fijne duidelijke uitleg. En kon meekijken wat er bedoeld werd

Bedankt voor je service en professionaliteit.

Ik was verrast door het feit dat ik een andere tandarts heb zonder voorafgaande informatie.

netjes afgewerkt

alles netjes afgewerkt en een afspraak voor de volgende keer gemaakt

Heel klantvriendelijk

Heel klantvriendelijk.

Goed en beleeft.

Netjes ontvangen, ze beleeft en goed behandeld.

supervriendelijk

Alhoewel de locatie zeker niet onze voorkeur heeft, want liever waren we in Diessen gebleven, met een veel gezelligere, minder klinische sfeer, was de benadering en behandeling door Margot, de mondhygiëniste, super, als altijd.

Good

Prima op tijd ,dus goed

Fijne ontvangst en behandeling

Goede ontvangst en zorgvuldige behandeling.

Top vriendelijk vakmensen alles klopt

Doctor Paul Janssenweg 143

5026 RH Tilburg

Over Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid

Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.