Parkeren is wel een dingetje

Tandarts prima alleen wel ontzettend jammer dat je er voor naar tilburg moet.

Goed en vriendelijk.

Prima!!

Zeer goed geholpen

Zijn vriendelijke mensen en behulpzaam

Lieve fijne tandarts

Mijn kinderen staan altijd te springen om naar de tandarts te mogen en dat komt echt door deze vrouwelijke tandarts! Heel fijn, duidelijk en menselijk.

Super,

Alles netjes geregeld, vriendelijk personeel

Fijn bij onze eigen Diessense tandarts

Wat fijn dat onze eigen Diessense tandarts en assistente ons konden helpen. Kinderen zijn nog niet zo vertrouwd en dan is zo'n grote praktijk best een dingetje. Maar het ging heel goed en ze was erg lief voor ze.

vriendelijk en kundig

Ja tandarts was vriendelijk duidelijk en kundig ik ben er goed tevreden over

wantrouwig

prutsers

Niet voor herhaling vatbaar

Jammer dat ik voortaan zo ver moet afreizen voor naar de tandarts te gaan omdat de tandarts verhuist is van Diessen naar Tilburg. Ik overweeg daarom ook over te stappen naar een andere tandarts. Hoewel ik zeer tevreden ben over Loek die nu mijn tandarts is.

Het voelt als heel vertrouwd bij uw dienst

Goede service met behandeling

Even wennen

Tegen de zin over gemoeten naar deze praktijk omdat de praktijk in Diessen door jullie gesloten is. Het komt erg massaal en lopende band achtig over. Steeds andere en vaak buitenlandse tandartsen met steeds andere asviesen. Plots wordt er geen milde tandsteen meer verwijderd maar moet dit een of andere assistent doen. Dit gaat mij meer tijd en meer geld kosten.

Respect voor de organisatie en speciaal voor Dr Wauer en zijn assistente.e.e.e.e.e

Mijn leven wordt bedreigd door een ernstige ziekte, en een stille ontsteking in een achterste kies zou me in een laatste stadium extra en onbehandelbare pijn kunnen bezorgen. De kies moest eruit, maar elders door een chirurg. Vanwege mijn immobiliteit (reuma) was dat een probleem. Dr Wauer besloot het zelf te doen. Het was heel moeilijk, maar hij zette door en slaagde. Een heel knappe prestatie. Zijn assistente was een geroutineerde en soepele hulp. Ik ben beiden heel dankbaar.

Vertrouwd dat de medewerkers van Diessen er zijn

Fijne sfeer, lichte ruimte, vertrouwd door medewerkers van Diessen. Hierdoor overgang soepel. Parkeerprobleem aanpakken aub.

Fijne tandarts waar je goed geholpen word. En je krijgt er goede tips!

Zonder overleg over prijs een foto gemaakt, lang wachten

Zonder te overleggen over wat het zou kosten, werd er een foto / scan gemaakt. Achteraf bleek deze helemaal niet nodig te zijn geweest, want het was geen diepe ontsteking, alleen oppervlakkig. Kost wel mooi € 80. Moest er ook nog lang op wachten.

Parkeren is een groot probleem.

Er staat 10 keer dat je niet mag parkeren op de groenstrook en niet bij andere bedrijven. Maar er staat niet bij waar je wel kunt parkeren?

Prettig benaderd en behandeld

De eerste keer dat ik op deze locatie was. Fijne ruimte, rustig, goed geregeld. Een aardige tandarts, Victoria.

Goed behandeling

Behulpzaam, begripvol

Ik was al een aantal jaar niet bij de tandarts geweest en vond het erg lastig en eng om weer te gaan, daarbij schaamde ik mij erg voor mijn gebit maar er werd heel begripvol mee omgegaan.

Mijn ervaring is goed!

Bedankt!

Erg goede en vriendelijke service

Top!! Tandarts

super

Ben geen fan van tandarts, maar superfijn geholpen. Met veel rust en geen gehaast. Deze tandarts is zeer prettig. Weet alleen haar naam niet meer, helaas. Nadeel van deze praktijk is dat er zoveel verloop is, zeer onprettig, dus hoop dat deze dame nog lang blijft.

Fijne ervaring, goed team.

Fijne mensen mensen ze luisteren goed, en leggen goed uit wat ze gaan doen.

Inlevend en behulpzaam

Stukje van voortand afgebroken; direct afspraak voor dezelfde dag kunnen maken. Probleempje snel en vakkundig opgelost. TOP !!

Vriendelijk

Vriendelijk personeel, ervaren mensen. Dit alles geeft een veilig gevoel

Doctor Paul Janssenweg 143

5026 RH Tilburg

Over Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid

Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.