zit goed in mekaar

duidelijke afspraken geen lange wachttijden goede behandeling wellicht meer parkeerplaatsen regelen

Waardeloos dat je voor 1 tandartsbezoek 30km. Moet rijden.

De wachtkamer zat vol met mensen uit Diessen. Maar we weten het, Het zal jullie een zorg zijn hoe je daar komt. Ook het parkeren is waardeloos. Het enigste wat wel is vriendelijk personeel

Vakkundig en goed.

Vakkundig en goed

Parkeren en bereikbaarheid zijn prima, tandartsen zijn top.

Ziet er binnen niet uit als een moderne praktijk. Het moeten opstaan en zelf het bekertje vullen voor je mond te spoelen komt gedateerd over. We missen alleen de oude vertrouwde Wim.

Goed geholpen

Weer zeer leuk geholpen door de mondhygiëniste waar ik zeer over te spreken ben .

Prima heel tevreden

Fijne en vriendelijke behandeling

Vakkundig

Goede uitleg en behandeling

Geen medewerker aan de balie

Er zat niemand aan de balie, hetgeen vervelend was omdat ik nog een vraag had. Verder was mijn afspraak uit de agenda gehaald terwijl ik alleen de afspraak van mijn dochter afgezegd had. Daardoor heb ik 25 minuten moeten wachten voordat ik iemand aan kan klampen om te vragen wanneer ik aan de beurt was. Gelukkig is het daarna door de tandarts goed opgelost en kon ik toch bij haar terecht.

Aduqaat en opgeruimd

Ik keek op tegen de behandeling (ook) omdat er nogal wat gedaan moest worden. Mijn onzekerheid werd opgemerkt en daar werd op een geruststellende manier mee omgegaan. De verdoving deed uitstekend zijn werk en de dagen na de behandeling heb vrijwel geen last gehad van de behandelde kiezen. De tandarts en de assistente communiceerde goed met elkaar en er werd snel en kundig gewerkt. Alles is netjes gepolijst en in retrospectief is de behandeling snel en soepel verlopen.

Gezellig bezoek

Een hartelijke welkom en gezellige babbel is heel veel fijner dan een klinisch onthaal. Hier was het dus gezellig:)

Goed genoeg voor de normale onderhoud. Qua afspraken en administratie minder.

ik word altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.

prima vakmensen en er wordt ook meegedacht bij het maken van afspraken. De laatste keer dat ik er was voor een reparatie aan een stukje afgebroken vulling werd meteen gekeken of dit in een moeite door kon met de toch al geplande half jaarlijkse controle. Lekker efficiënt en scheelt mij weer een keer extra tijd vrij maken en op en eer rijden.

Fijn geholpen

Tandarts denkt altijd goed mee in oplossingen en legt ook helder uit waarom en hoe zaken werken.

niet goed

ik kwam voor de vraag voor het advies voor een kunstgebit maar kreeg een preek van de tandarts. ik heb ook niet goede informatie gekregen die ik wou. iedere keer als ik weer kom heb ik een andere tandarts. ik zou ook de dag er na een begroting krijgen wat een kunstgebit zou kosten en of een brug heb hier nog niks van vernomen. mijn conclusie als het zo moet ga ik in de toekomst liever naar een ander.

is goed

heel goed

Mondhygiëniste is top zoals altijd. Was nu niet bij de tandarts. Wil daarover wel wat zeggen. Het is zeer storend dat ik al vele malen verplicht ben gewisseld van tandarts.

Prettige ervaring , goed advies gekregen

Nvt

Hele prettige en kundige tandarts. Viktoria is mij echt aan het helpen

De komende behandelingen zie ik met vertrouwen tegemoet

Prettige mensen en op tijd!

Behandeling is goed

Wel vaak wisselende tandartsen en mondhygienisten. De namen weet ik niet. Je krijgt een paar dagen van te voren een afspraakherinnering maar daarin staat ook niet vermeld met wie.

Ik ben heel goed geholpen

Ik ben goed geholpen,er waren 2 probleempjes ,(een gebroken vulling en een gaatje )en daar kon ik meteen de volgende week voor terug komen

Doctor Paul Janssenweg 143

5026 RH Tilburg

Over Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid

Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.