Zeer vriendelijk en klantgericht

Jullie staan altijd met een glimlach klaar en vinden jullie het naar mijn mening zeer belangrijk om dezelfde glimlach aan de klant door te geven.

Kort

Geen

Bij een storing aan een kies was de behandeling/herstelling nog binnen de garantie periode zodat het GRATIS is afgehandeld. Dat is echt service zonder moeilijk te doen! Met dank aan tandarts S.Emami en zijn team.

Word er goed ontvangen en moooi op tijd

oké

Er wordt teveel commercieel gepraat en gedacht

Fijn

Fijn

Gelukkig was ik ruim op tijd voor mijn afspraak. Daardoor had ik nog tijd om een andere parkeerplaats te zoeken, nadat mij gebleken was dat parkeren op de groenstrook aan de overkant van de straat niet toegestaan was. Parkeerplaats bij de praktijk is dus te klein. Op afgesproken tijd aan de beurt. Vlotte controle + maken van twee foto's. Binnen tien minuten weer buiten.

Word niet geluisterd

Je kunt niet als 1 gezin 1afspraak krijgen Als de tandarts fouten maakt zal hij deze noooit toegeven (bijna verkeerde tand getrokken, tandarts verkeerde tand doorgegeven) je hebt elke keer een andere tandarts.

Niet op afgesproken tijd geholpen worden

Ik zit 10 minuten voor de aangegeven tijd in wachtkamer ,komt dame later binnen en word door onze tandarts eerder geholpen .bij navraag word gezegd dat ik een latere afspraak heb dit terwijl ik mijn afspraak kan laten zien op mail. Ik heb duidelijk gemaakt dat nog een afspraak had bij mijn huisarts. Later hoorde ik dat betreffende dame door balie naar voren was gezet. Ik vind dat dat niet hoort of het moet echt spoed zijn dus niet voor controle.

Punctueel

De afspraken zijn niet 1 keer uitgelopen. Zeer vriendelijke tandarts, die ook de tijd voor je neemt En zéér vakkundig.Steeds goed overleg.

Ik ben goed geholpen

Ik ben goed geholpen

Super geslaagd

Goede tandarts en fijne behandeling gehad.

prettig

laagdrempelige ambiance goed en divers team

Snelle service !

Er was een stukje van een tand afgebroken en ik kon snel komen. Weer netjes gerepareerd !

Ik kwam voor een begroting voor 2 implantaten + kronen erop

Ik kreeg uitleg hierover . Helaas vind ik het bedrag te hoog . ( vraag me af of er een goedkopere oplossing is ) Groeten hans

Fijn en rustig geholpen

Tandarts en assistente hebben mij goed en rustig geholpen. Terwijl ik niets kon zeggen, zaten zij gezellig te praten. Dit straalde bij mij rust uit en gaf een prettig gevoel. Terwijl de behandeling dit absoluut niet was.

Mijn probleem is meteen opgelost daar ben ik blij mee

Ik had losstaande ondertanden deze zijn aan de achterkant met elkaar verbonden zodat ik minder problemen met eten heb

Melding via de balie niet aangekomen daardoor gehaast gewerkt

Bloeduitstorting door plaatsen fotoplaatje.

Deskundig en communicatief

Alles wordt uitgelegd en de behandeling voelt professioneel aan. Daarnaast wordt eventueel meegedacht over tijdstip van behandeling i.v.m. spreiding financien. Tandarts Wauer is dus helemaal oke. TiP: Als de telefoniste een afspraak maakt voor een kroon, dan graag niet op het einde van de dag omdat dan niet direct de tandtechnieker bezocht kan worden.

Geven mj een vertrouwd gevoel

Vriendelijke mensen die daar werken. Ze nemen me serieus en denken met mij mee.

Fijne tandarts

Vriendelijke en rustige meid, vertelt wat ze doet en waarom.

Fijne tandarts

Vriendelijke en rustige meid, vertelt wat ze doet en waarom.

Was prima! Heeft een vervolg.

Was prima! Heeft een vervolg.

Zeer deskundige tandarts en assistente in opleiding

Welkom gevoel, uitgebreid overleg en uitgebreide uitleg. Meedenkers.

Doctor Paul Janssenweg 143

5026 RH Tilburg

Over Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid

Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.