Ben weer terug ,en heel goed ontvangen.

Ben door de tandtarts vriendelijk ontvangen en goed voorbereid op de behandeling die nog gaat komen ,op 29 nov 13 dec 5 jan

goede serviceverlening

Er ging iets mis met de afspraak. Dat werd prima opgelost.

Heel erg goed

Personeel was heel erg vriendelijk dat vind ik belangrijk

Zo vriendelijk en behulpzaam!

Wij zijn als gezin dik tevreden! De vriendelijkheid en behulpzaamheid begint al bij de balie! Zelfs de kinderen voelen zich veilig genoeg om uit zichzelf in de stoel te gaan liggen.

Goed geholpen

De mondhygiëniste is vriendelijk en bekwaam

Vriendelijk en deskundig

Zie bovenstaande.

Fijne mensen

Erg vriendelijke mensen en goed geholpen

Vriendelijk en op je gemak stellend.

Ik moest een verstandkies laten trekken, hier zag ik erg tegenop aangezien de vorige kiesextractie niet helemaal goed was gegaan. Ik had veel pijn en last ervaren zowel tijdens de behandeling als de weken naderhand. De tandarts (Dr. S. Emami) en assistente wisten hier vanaf en stelden alles in het werk om deze keer de behandeling wel fatsoenlijk te laten verlopen. Mijn verdoving werkte goed en ik werd goed op mijn gemak gesteld. Tijdens het wachten op de werking van de verdoving praatte de assistente met mij zodat ik goed werd afgeleid. De verdoving werkte perfect en de behandeling zelf was zo gepiept. Kortom, een erg fijne ervaring voor iets rots als het trekken van een verstandkies. Tenslotte is de algehele behandeling goed bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid. Ik word elke keer goed geholpen door de tandarts (Z. al Ammar García), assistenten en de mondhygiënist. Ook is de communicatie fatsoenlijk en up-to-date bij het veranderen en maken van afspraken.

Uitstekende service

Geduldig, vriendelijk, deskundig en wat niet gelijk behandeld hoeft te worden wordt niet behandeld (wel goed in de gaten gehouden natuurlijk). Een kleine behandeling wordt meteen uitgevoerd en niet een aparte afspraak. Dit laat zien dat hij er echt is voor de kant en niet zijn portemonnee. Ook fijn dat je 'savonds terecht kan!

Een goede behandeling

Ik had een afspraak bij de mondhygiëniste maar weet haar naam niet.

voelde me serieus genomen

Het team was professioneel, aardig en empathisch. Ik voelde me gehoord en gewaardeerd als klant. De uitleg was logisch en advies ook.

Goed geholpen, ze legt precies uit wat ze gaat doen, wat ik als heel prettig ervaar. Kon dezelfde dag nog terug komen voor een na behandeling Top!

Rustig, vriendelijk, goede uitleg

Prettige binnenkomst, vriendelijk personeel en snel aan de beurt

Ik ben de naam niet helder quote mijn behandeld tandarts is, vriendelijke dame met oost Europese komaf (vriendelijk bedoeld). Zijn werkt nauwkeurig, grondig en precies.

Zeer tevreden van behandeling door DHr. J. Teller

Geeft geen fijn gevoel van steeds wisseling van tandartsen.

Heel goed

Vriendelijk, geen lange uitloop, Luisterend. Klein minpuntje is de parkeer gelegenheid. Maar heeft niets met medewerkers te maken.

Prettig geholpen.

Voor mij een nieuw gezicht, maar de ervaring is positief.

zoals altijd heel god

Ik zou zeggen vanaf Front office ( receptie ) tot back office ( tandarts) verloopt alles vlot. Naast vriendelijkheid is de service gerichte aanpak top !

Behandeling OK. Goede uitleg en begeleiding.

Receptie : goed Wachtruimte : OK (Gasten-WiFi mag wel (moest half uur wachten ivm met vertraging) Vertraging : werd keuring aangegeven door medewerkster Behandeling ; goed verlopen. Advies ; nabehandeling en vervolgbehandeling : duidelijk.

Accurate en deskundige behandeling

Ik heb facings laten plaatsen. Dat is vakkundig gebeurd. Het resultaat is prachtig.

geen herinnering per computer gekregen de afspraak tijd liep uit.

Prima behandeld; vriendelijk en professioneel.

Zoals gewoonlijk verliep de behandeling voorspoedig. Of het nu ingewikkeld is (implantaten) of niet (gewone controle), je wordt altijd vriendelijk en professioneel behandeld.

Goede zorg en er wordt echt naar je geluisterd

Heldere communicatie over wat er te doen staat en echt luisteren naar je wensen als je ergens mee zit

Doctor Paul Janssenweg 143

5026 RH Tilburg

Over Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid

Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.