Alles na tevredenheid verlopen

Uitstekend 7

Tot nu zeer te vreden

Goede behandeling

Fijne tandartspraktijk

Kundigheid, Goede service en vriendelijk.

Goede service vriendelijk en vlot

Mondhygiënist en tandarts werken vlot en vriendelijk nemen de tijd voor je en zijn deskundig

Zorg voor mijn tanden

Geweldig dat arts mijn tanden ging controle. Want ik wil mijn tanden blijft mooi en gezond

Goed geholpen

Ik ben al jaren client bij tandartsen tilburg zuid en ben erg tevreden voor de manier waarop ik geholpen wordt.

Heel grondig, pijnloos...bijna toch...en vriendelijk geholpen.

professionele behandeling en alles ziet schoon uit, maar ik moest een ruim een half uur wachten

positieve eerste indruk. Het was ook mijn eerste bezoek. Maar ik hecht wel aan afspraken op tijd of anders een tijdsspanne.

Deskundige medewerkers

Medewerkster wist zich heel goed te verplaatsen in de situatie van de patiënt en we kregen goede uitleg

Afspraak goed gepland

Ik voel me rustig tijdens de behandeling en krijg goede uitleg

Xxx

Ik had er schrik voor en na afloop was ik zoo blij dat ik vergeten was om vragen te stellen

Eerlijk en goede Tandarts

Werd eerlijk en alles goed uitgelegd,Ik ben zelf ontzettend bang .Daardoor vergeet ik door wie ik geholpen werd was lieve vrouwelijke tandarts

behandeling en zorg prima

zie boven

Vriendelijk en empatisch

Luisterend oor, en nemen de tijd. Altijd vriendelijk.

Alles is naar goede tevredenheid verlopen.

Vriendelijk professioneel, niet lang wachten

Punctueel en deskundig

Ik ben tevreden

vriendelijk geholpen

fijne sfeer

Fijne behandelingen met hele familie. Ondanks dat het niet fijn is om er te liggen toch redelijk ontspannen

Alles was geweldig

Zeer aardige tandarts, zeer goede sfeer. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de diensten.

very positive as always

very professional

Afspraak in de avonduren is erg klantvriendelijk!

Ben tevreden

Goed geholpen ben zeer tevreden

Doctor Paul Janssenweg 143

5026 RH Tilburg

Over Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid

Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.