Zorgvuldig, patiëntgericht

Patiënt gericht, zorgvuldig en ook nogeens gezellig met de assistentes. Goede basis voor een behandeling.

Goed maar soms pijnlijk

Goed maar soms pijnlijk. Chloë was beter dat doet nooit pijn.

Vriendelijk

Weten mensen die bang zijn op hun gemak te stellen.

Fijne lieve tandarts die je serieus neemt

Ik had wat vage klachten en die werden serieus bekeken. Gelukkig niets aan de hand en goede tips gekregen om verder te kunnen.

Zeer hartelijke en behulpzame benadering.

Als altijd is er een goede sfeer in de praktijk en zijn de medewerkers hartelijk en deskundig. Je voelt je er direct thuis.

Prima,

Niets op aan te merken, kwartiertje wachten is voor mij geen probleem.’

Kathy is prettige tandarts

Ze werkt helaas alleen op maandag . Afspraak maken bij haar lukt zelden altijd vol. Andere tandarts van praktijk als niet fijn ervaren ! Richten zich niet tot patiënt/ klant maar alleen tot assistent zei hij wat over mijn gebit . Niet echt netjes !! Ook zei hij niet wat hij ging doen . Daar wil ik dus niet meer naar toe.

Goede behandeling

Vriendelijke mensen

tot op heden ben ik tevreden .(a.s. 30 mei praten we weer verder....bij de halfjaarlijkse contrôle!)

Ik bedacht me pas achteraf dat ik de tandarts wellicht tijdens zijn inspannende bezigheden stoorde door hem vragen (proberen)te stellen : dit was niet bedoeld als (evt.) kritiek of wantrouwen oid , maar eerder uit belangstelling en ook gewoon omdat ik wilde weten=snappen wat hij aan het doen was! Ik vond het bijzonder prettig dat ik zsm terecht kon om eea te laten repareren! Jammer dat de naam van de Heer Azimi niet wordt vermeld in het rijtje behandelaars onderaan deze korte enquête.....?! (=begrijp ik niet helemaal , hij werkt hier toch al veel langer??)Bij wie mij heeft behandeld moet ik nu helaas invullen : onbekend , maar dit klopt DUS niet !!! RAARRRRR!!

Snel en vakkundig geholpen

Snel geholpen door vakkundige tandarts en assistente. Zag tegen de ingreep op, maar viel reuze mee!

snel en slagvaardig

gedegen en zorgvuldige behandeling

Ik ben tevreden

Op een vriendelijke manier snel en prettig geholpen

Middelmatig

Eerst werd ik gebeld of ik 20 minuten later kon komen. Ik gaf aan dat dat lastig was, dus mocht ik op afgesproken tijd komen. Uiteindelijk toch 20 minuten later dan afgesproken tijd naar binnen geroepen. Zeg dan door de telefoon dat het uitloopt… Mondhygiëniste was niet aanwezig. Dus geholpen door tandarts. Ik vond het erg hardhandig,. Alsof hij de tijd wilde inhalen. Het was in ieder geval niet de behandeling zoals ik gewend ben….

Kwaliteit

Zeer vriendelijk personeel, kwaliteit van tandartsen en mondhygiëniste is hoog

Prima geholpen

De cliënt die geholpen werd heeft Parkinson. Er werd ruim de tijd genomen en de behandeling werd rustig uitgevoerd. Heel blij mee! Namens cliënt. Ik weet helaas niet de naam van de tandarts die de behandeling heeft uitgevoerd.

Tevreden

Behandeling pijnlijk maar toch tevreden

Prima!

Voor het eerst hoefde ik niet lang te wachten voordat ik aan de beurt was. Ik werd keurig op tijd gehaald. Controle en schoonmaken gebeurde snel. Zo ook een nieuwe afspraak maken.

Organisatorisch een drama

In de drie jaar dat ik patiënt ben is geen enkele afspraak welke 6 maanden eerder is gemaakt niet verzet door de assistente of blijkt bij aankomst dat hun een hele andere dag hebben staan in agenda of slechts 1 afspraak ipv combi met mondhygiënist. Afgelopen afspraak (welke al door hun verzet was) bleek de afspraak met de mondhygiënist niet door te kunnen gaan, ze zouden de voicemail hebben ingesproken, naar later blijkt op een verkeerd telefoonnummer (de 2-en stonden op t papiertje als een 8....). Gelukkig was de tandarts meedenkend en nam de taak vd mondhygiënist over maar hierdoor was er wel een tijdsdruk. Bij m'n vrouw, welke tergelijkertijd gaat weet de assistente t tevens elke keer weer te presteren dat ze niet alleen haar gezicht vochtig wordt van het 'sproeiapparaat' maar tot dr ondergoed nat is. Dit moet toch anders kunnen..... Maarja waar? Als we dat wisten stappen we gelijk over. Het is jammer dat we doordat we verhuisd zijn en onze oude tandarts nu 70km verderop zit.

Professioneel en erg klantvriendelijk.

Gevoel van thuis komen.

Gewoon perfect

Al jarenlang meer dan tevreden over Kathy en haar mondhygiënisten. Vakkundig, relaxed en heel vriendelijk.

Klantvriendelijke tandarts

De beste tandarts!

De beste tandarts!

Fantastisch

Op tijd, to the point, deskundig, vriendelijk en datcals constante.

Tandarts was niet echt voorzichtig

Het gevoel wat je krijgt is dat ze jou zo snel mogelijk de deur uit willen hebben. Verder iedereen super vriendelijk, en probleem geholpen na tweede bezoek.

Klant vriendelijkheid kan beter

De tandarts is geweldig, het meisje achter de balie heeft weinig geduld en kortaf zeker niet klant vriendelijk

Dorpsplein 13 H

4851 CP Ulvenhout

Over Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout

Bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan het Dorpsplein tegenover de kerk in het centrum van Ulvenhout. De tandartspraktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het dienstencentrum en beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout ook terecht voor orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.