neutraal

1e consult, behandeling 19-2 daarna dezelfde vragen stellen.!

Uitstekend service

Zou iedereen aanraden bij samenwerkende tandarts nemen

Goed verzorgd

Goed verzorgd

Een beetje onwennig

Vriendelijke mensen, maar niet echt heel erg meedenkend in oplossingen bij mijn eerste bezoek. Ik gaf aan dat ik mijn plaatje onder al jaren niet kan dragen, omdat ie pijn doet. Ik zei ook dat ik hem had meegenomen, maar de tandarts vond dat ik maar moet wachten tot juni, wanneer er een nieuwe bovenprothese wordt aangemeten. Ik was verontwaardigd door deze reactie dat ik het er maar bij heb gelaten. Ik vond het heel erg teleurstellend!

Vakkundig

Prima en vakkundig, fijn dat ik tussendoor terecht kon. Geen centje pijn meer.

Ik ben heel blij met Cloe

Ze doet het altijd heel voorzichtig. En is kundig.

Zie onder.

Correct op afgesproken tijd, vlotte behandeling in een professionele omgeving met vriendelijke medewerkers. Volgende keer weer zonder “schrik naar de tandarts

Fijne en persoonlijke behandeling tijdens de controle

Rustig en terzake

Goed met kleine verbeterpuntjes

Altijd weer word ik weer blij verrast door de vriendelijkheid en servicegerichtheid van de medewerkers. Wel ervaar ik de laatste maanden onverwachte wachttijden die zomaar uitlopen tot meer dan 20 minuten. Dat kan natuurlijk gebeuren, spoedgevallen bijvoorbeeld of een behandeling die uitloopt. Maar: informeer de wachtenden in de wachtkamer dan daarover en laat ze niet in het ongewisse. Wachten is niet zo erg, maar zonder informatie vervelend. Daarnaast heeft Kathy Nomes mij altijd zeer goed geholpen. Puntje van aanbeveling zou kunnen zijn dat zij iets meer uitlegt tijdens de behandeling wat ze aan het doen is en hoe deze verloopt.

Begripsvol,professioneel,

In een situatie voor de patiënt onzeker,de oplossing op een fantastische wijze is begrepen en opgelost.Dank hiervoor.

Ze hebben mij prima geholpen en ook heel erg snel.

Ik ben erg tevreden over samenwerkende tandartsen Ulvenhout.

prettig

prettig en vakkundig

Vakkundig

Snel vakkundig geholpen

Kundig betaalbaar en zeer vriendelijk

Kom er nooit graag maar als ik moet gaan dan wordt ik altijd erg vriendelijk en goed geholpen. Ze stellen je op je gemak en dat vind ik fijn. Leuk team

Prima!!

Vriendelijk, professioneel, “patiënt”’gericht

fijne behandeling

Goede behandeling

deskundig en klantvriendelijk

deskundig. vlot.

Prima, Goed

Goed geholpen en alle vragen zijn beantwoord die ik had. Neemt rustig de tijd voor je en heeft controleert het gebit heel grondig!

Bijzonder vriendelijk & professioneel !

Professioneel

Pijnloze, correcte behandeling.

Top service

Vriendelijke snel en betrouwbaar

Gastvrije behandeling

Ik werd gastvrij ontvangen en na de behandeling werd de behandeling goed uitgelegd

Hele gerichte service.

Zeer vriendelijke tandarts bij wie ik mijn plaatje S'morgens voor een rebase in behandeling gaf. Dezelfde dag kon ik het ‘s middags alweer op komen halen. En het plaatje zit weer perfect. Bedankt voor alles, ben er superblij mee.

Deskundig en vriendelijk

Zie boven

Super happy

Gebroken kies. Kon meteen langs komen en ook de afspraak van een week later voor gewoon controle werd meteen gedaan. Kan geen fijnere tandarts vinden als Kathy. Super blij mee

Dorpsplein 13 H

4851 CP Ulvenhout

Over Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout

Bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan het Dorpsplein tegenover de kerk in het centrum van Ulvenhout. De tandartspraktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het dienstencentrum en beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout ook terecht voor orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.