Altijd goed en netjes

Gezellige praktijk/personeel

Helaas veel wisselende tandartsen

super

Ik ben echt een angsthaas bij de tandarts Maar hier nemen ze alle tijd voor je

Goed geholpen

Vulling uit kies, goed geholpen zonder veel wachttijd

Vriendelijk en goed behandeld

Vriendelijk en zeer veel empathie en aandacht voor de cliënt!

Zie boven

Mijn ervaring als moeder en mentor

Mijn ervaring als moeder en mentor van een dichter van 35 jaar met een verstandelijke beperking; Als moeder heb ik steeds meer aan de begeleiding overgelaten. Zo ook de bezoeken aan de tandarts. Ik krijg via de rapportage mee hoe het bezoek bij de tandarts is gegaan. Als er bijzonderheden zijn hoor ik dat via de telefoon. Mijn dochter heeft een rustige benadering nodig en tijd. Ze heeft baat bij eenvoudig taalgebruik. Volgens mij doen jullie dat. In het begin van het begeleid wonen in Vriezenveen ging ik altijd mee. Nu gaat begeleiding mee. Ik zou weleens een update willen ontvangen van hoe het nu met het gebit gaat en welke instructies jullie haar geven voor het onderhouden van haar gebit. Ze heeft een gezond gebit gelukkig. Deze tekst hoeft niet gepubliceerd te worden. Bedankt voor jullie medische begeleiding. Met vriendelijke groet Anneke Doornbos

Plaatsen kroon

Prettige omgang, denken mee, goede tandheelkundige oplossingen.

Fantastisch

Vriendelijk

Goed advies

zeer vriendelijk rustig stelt me gerust luisterd goed naar je

Ik ben goed geholpen!

Door kiespijn kon ik dezelfde dag komen voor controle. Fijn dat dit mogelijk was!

Snelle service en betrokken

Snelle service en betrokken en meedenkend

Uitstekende tandarts maar bovenal zeer lief!

Rustig en lieve tandarts die haar vak goed uitoefent!

Professioneel, goed geholpen

Goed geholpen

Fijne uitleg rustige behandeling

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Zowel aan de balie als in de tandartsstoel. Medewerkers komen altijd goedgehumeurd over en werken vakbekwaam.

Zie boven.

Te duur

Te duur

Geweldig !

Ik heb een ontzettend lieve tandarts Ze heeft mij erg gerust gesteld Ik ben tevreden

Vriendelijke mensen

Vriendelijk en deskundig

Krijgerstraat 61

7671 XX Vriezenveen

Over Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen

Bij Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Krijgerstraat 61 te Vriezenveen. De tandartsenpraktijk bevindt zich in de Oale Ulo, temidden van andere eerstelijnsgezondheidszorg met onder andere een logopedist, podoloog en een kinderfysiotherapeut. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.