Fijne en kundige mensen!

Ontvangst prima en afspraak verloopt volgens planning. Fijn geholpen door tandarts en assistent. Nadien controle afspraak gemaakt voor de volgende keer. Erg prettig allemaal vanuit een persoonlijke benadering. Voelt als een warm welkom en verblijf. En dat bij een tandarts :-)

Goede tandarts

Rustig, kundig

Gewoon goed

Vriendelijk en fijne tandarts praktijk

DE sfeer is rustig

De behandeling ging goed Ik heb wel veel last van duizeligheid en misselijkheid Dat duurt ongeveer 2 dagen Bestaat er geen ander spul om mee te verdoven ?

Goede snelle hulp

Super vriendelijk behandeld met goede uitleg

Hele prettige en vriendelijke tandarts. Geeft duidelijk uitleg.

Ontspannen sfeer

Annemarie en Alexander hielden rekening met wie er in de stoel zit, ze doen hun best om het allemaal leuk, ontspannen, soepel en pijnloos te laten verlopen en met kinderen wordt extra rekening gehouden zodat die niet met angst naar de tandarts gaan in de toekomst. We hoeven nooit te wachten, heel iets tandsteen wordt gewoon even weggehaald als daar tijd voor is en ook aan de balie werd ik vriendelijk verder geholpen bij het maken van volgende afspraken.

Vertrouwd en vakmanschap

Prima geholpen door Stehania, met humor en vakmanschap is mijn gebit weer uitstekend. Bij de mondhygiëniste wordt ik ook altijd zeer goed geholpen door Lobke.

Goede kundige aardige tandarts

Op gemak stellen en uitvoerige informatie over het gebit.

Vakkundig

Klacht openminded behandeld.

voel mij erg op mijn gemak en wordt goed werk geleverd

fijne praktijk met een erg aardige tandarts die goed werk levert

rustig en deskundig

ik vind alexander een zeer prettige tandarts. Hij geeft je het gevoel dat hij de tijd voor je neemt. Legt alles uit wat hij gaat doen en is een prettige persoonlijkheid.

Vlot

Het ging etg vlot, even gekeken en een vragenlijst ingevuld. Daarna kon ik al weer weg.

Deskundig en vriendelijk personeel

Tandarts neemt de tijd voor zijn patiënten, legt uit wat hij gaat doen en is vriendelijk. Soms kan ik hem niet goed verstaan, maar dan is er altijd de Tandartsassistente nog. Vervolgafspraken maken gaat in goed overleg.

Je wordt heel correct geholpen

Snel en vlot geholpen. En goed!

Binnen 1 dag geholpen bij een spoedbehandeling. Goede organisatie.

De controlebeurt verliep uitstekend

Precies op de afgesproken tijd uitgevoerd en de behandeling was goed!

Vriendelijk, duidelijk

Super vriendelijk en duidelijk

Prettig geholpen. Nam ook de tijd om mij advies tegeven.

Zie bovenstaande reactie!

Perfekte behandeling gekregen

Moest 2 vullingen ondergaan. Deze zijn perfekt uitgevoerd.

Ok

Ok

Heel fijn

Was ontzettend bang van alle woeste Verhalen over wortelkanaal behandeling Maar werd door iedereen in de praktijk Ontzettend op mijn gemak gesteld

een heel fijn Team!

De Tandarts heeft ons heel erg gerust gesteld dat is een heel fijn gevoel Bedankt!

Goed behandeld en aardige mensen

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.