Ik voel me inmiddels veel beter bij een bezoek aan de praktijk

Ik ben snel ,vriendelijk en goed geholpen, ik waardeer de uitleg tijdens behandeling zeer

snel efficient en vooral heel vriendelijk

zeer vriendelijk, snel en efficient

goede behandeling

Misschien is het mogelijk om tijdens de behandeling te vertellen wat er gebeuren gaat

Zeer snel geholpen nadat er een stukje van een vulling afgebroken was

Ik had al langere tijd het gevoel dat er iets tussen 2 kiezen zat. Toch gebeld. En toen dezelfde dag nog foto. Volgende dag reparatie. En toen daar in de avond een stukje vanaf sprong. Gelijk de volgende dag hersteld. Zeer tevreden

PRIMA.

Zeer goede behandeling. Tandarts werkte nauwgezet. In een rustig tempo.

Goed geholpen

Prima behandeling

Prima tandarts leg alles goed uit samen met zijn assistent.

Kundig en prettig

Tandarts liep achter op schema en heeft snel mijn vulling vervangen. Perfect gedaan. Deze keer heeft hij snel gewerkt, ook prima. Hij is gewoon heel goed en vriendelijk.

Goede ontvangst aan de balie. Prima behandeling door de tandarts.

@eer prettig

Ik ben toen onze vorige tandarts met pensioen ging over gegaan naar deze tandarts. Zeer vriendelijke assistente. Ik kon ook snel terrecht bij een pijnklacht. Goed geholpen door de tandarts. Heel.fijn.

Prima geholpen.

Snel geholpen.

Duidelijk, geeft goede tekst en uitleg van de behandeling en wat de eventuele mogelijkheden na de behandeling zijn. Ze neemt vooraf de tijd voor een gesprekje voor ontspanning van diegene die de behandeling moet ondergaan.

Hele fijne tandarts

Super hoe ze met de kinderen omgaat ze zijn helemaal op hun gemak bij haar

Alles was naar wens

Vriendelijke, snelle service

Snel een afspraak kunnen maken, ik werd goed geholpen, alles werd goed uitgelegd.

Heel erg fijn!

Mijn eerste kennismaking met deze voor mij nieuwe tandarts verliep erg prettig. Ze nam ruim de tijd voor me en stemde goed af op mijn persoonlijke wensen. Ik kom graag terug!

Zeer kindvriendelijk

Erg te spreken over de omgang met de kinderen! Dat verdiend echt een 10. Wat een geduldig heeft ze met de kinderen, geweldig

Uitstekende service

Heel tevreden

Ik word altijd snel en goed geholpen. Ze leggen goed uit wat ze gaan doen.

fijne tandarts en assistente's

Erg fijn bij angst.

Hele fijne tandarts en mondhygiëniste, ze pakken alles rustig aan en vertellen wat ze gaan doen.

Heerlijk rustgevend

Ben bang voor tandarts , maar de tandarts en assistenten stellen mij gerust . Aanbeveling dus !!

gewoon goed en vriendelijk

wordt tijdens de controle goed uitgelegd

Angst werdt super goed opgelost en duidelijk antwoord op al mijn vragen

Prima behandeling

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.