Fijne mondhygiënists

Nooit meer een andere mond hygiëniste !!! Nog nooit echt een goede ervaring gehad tot de afgelopen keer! Heel fijn! Goede tips gehad ook!

Altijd op tijd

Werken op tijd en zijn vriendelijk.

Noodzakelijk kwaad

Wel oké

Prima, geen op- of aanmerkingen

Prima!

goede dienstverlening en plezierige omgang

dienstverlening oke en rustig.Geen te lange wachttijden.

Geweldig en begripvol.

Super.

goede vakkundige zorg

moeilijke vulling reparatie , onder helemaal achter. Goede informatie en doorzetten om het goed te krijgen.

Prima behandeld

Vriendelijke medewerkers in de praktijk, behandeling naar wens uitgevoerd.

Fijne, professionele omgeving

Goede uitleg, stelt je goed gerust.

Snel

Controle accuraat en vlug gegaan.

Prima geholpen

Gelukkig in één behandeling geholpen en niet extra terug hoeven te komen. Was ik erg blij mee.

Goed gevoel en op mijn gemak

Wordt netjes en goed geholpen .

nvt

Deskundige behandeling, persoonlijke benadering, uitgebreide toelichting op de behandeling en bruikbaar advies.

Was prettig

Geen probleem ondervonden

Prima!

vriendelijke, vakkundige behandeling door alle medewerkers.

Kind gericht

Prima en aandacht

nvt

Weer een vriendelijk en goede ervaring.

De behandelijk begon op tijd en tijdens de behandeling is er een goede uitleg wat er gedaan wordt.

Superlief met kids

2e keer dat ik samen met mijn 3 jarige zoontje ben geweest. Heel leuk hoe de tandarts en de assistentes hem op het gemak stellen. Toppers

Prima en prettig

Kom van andere tandarts Grootste verschil is de prettige communicatie

Vriendelijk en vakkundig personeel.

Ben vriendelijk ontvangen en tijdens behandeling goed geïnformeerd. En mocht mee kijken met de röntgenfoto ‘s. Goed uitgelegd.

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.