Ik zie er altijd tegen op, maar het is mij 100% meegevallen.

Goede ontvangst en allemaal even vriendelijk.

in alle rust alles bekeken

positief

goed geholpen

goedgeholpen

Snel geholpen

Prettig

Fijne tandarts, kundig en prettig in de omgang

Alles verliep goed.

prima zorg

Empathies

Ik ga met lood in mijn schoenen naar de tandarts. Met deze tandarts heb ik gelukkig een veel relaxter gevoel. Prima tandarts

Prima tandarts

Snel, vlot en goed geholpen

Ben goed geholpen

Mondhygieniste heeft prima werk verzet.

Prima geholpen door Lobke.

Prima tandarts

Bij de jaarlijkse controle heb ik aangegeven dat enkele tanden scherp zijn (goed te voelen met je tong) en dat heeft de tandarts bijgewerkt c.q. gevuld. Dit is goed behandelt en ben goed tevreden.

prima, zoals het hoort

fijn dat mijn kies meteen behandeld kon worden.soepel!

Goed op tijd en heel professionel

Ik ben " voorzichtig en angste" bij de tandarts maar hier is dat niet nodig. Super professionele en toch gezellig bij mijn tandarts.

top!

Top. je weet van te voren: - wat je te wachten staat. - wat kosten zijn - wat ze doen - waar je na afloop op moet letten Goede behandeling. Geen wachttijd.

Geweldig geholpen!!!

Bijzonder goede ervaring, erg vriendelijk en vakkundig geholpen. Perfect....

Goed netjes en correct.

Geen wacht tijden. Goede behandelingen en uit leg. Vriendelijke behandelaars.

Deskundig en persoonlijk

Deskundige tandarts, legt goed uit, geeft vertrouwen

Altijd goed en vriendelijk.

Prima praktijk.

Ze helpen je heel goed

Klantvriendelijk en heldere uitleg

Er wordt naar je geluisterd en meegedacht. Tijdens de behandeling wordt er steeds duidelijk verteld wat er gedaan wordt, fijn.

Ik ging eerder altijd lichtelijk zenuwachtig naar de tandarts. Maar nu echt niet meer. Ze legt alles goed uit en stelt je enorm op je gemak. Beste keus ever om over te stappen naar Samenwerkende tandartsen

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.