Kort wachten, vlotte behandeling

Ik werd gewoon goed geholpen

Niet op aan te merken,

Voldoet aan mijn verwachting

Ben tot nu zeer tevreden over de behandeling, accuraat en bekwaam.

Ben zeer accuraat en bekwaam geholpen door tandarts Alexander, zeer kalm en geruststellend, met soms wat droge humor.

Goede text en uitleg en tijd voor de patient

Behandeld door Stefania Nitsu ik en mijn vriendin hebben zeer duidelijke adviezen gekregen zeer blij mee.

Prettig

Positief

Klantvriendelijk

Vriendelijk en kundig

Zeer goed team .

Prima behandeling

Tand gevuld prima behandeld

Heel goed

Aardige mensen, ook voor de kinderen die voor de eerste keer gingen was het een leuke ervaring. Er werd de tijd genomen, alles goed uitgelegd en ze kregen een attentie omdat ze het zo goed deden.

Fijne praktijk je bent geen nummer

Goed gekwalificeerd personeel, vriendelijk, duidelijk en behulpzaam

Sociale man

Rustig en vakkundig

Ze zijn vriendelijk, proberen altijd zo snel mogelijk iedereen te helpen en natuurlijk de professionele werking is de best

Bij een acute situatie word je direct geholpen

Meerdere keren had ik hulp nodig. De tandarts deed alle moeite om mij snel te helpen.

Zo ontzettend bang als ik was …… is mijn vertrouwen langzamerhand weer beter aan het worden … fijn dat jullie zoveel geduld met mij hebben…

Lieve tandarts, legt alles goed en duidelijk uit. Stelt je gerust.

Afgelopen jaar zijn er meerdere kronen en een brug geplaatst. Zie verder hierboven

Top service

Ik ben erg blij met mijn mondhygiënist.

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Er werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren en wat ze aan het doen was.

Snel en gied

Er was een stukje van een kies afgebroken. Na het sturen van een mail, op zaterdag, kreeg ik maandagochtend een telefoontje of ik diezelfde ochtend nog kon komen. Ik kon en de tandarts zette een vulling waarna ik na 15 minuten weer weg was. Kies hersteld en ik weer naar huis. Snel en goed!

Geen negatieve invloed

Vriendelijk personeel goede uitleg behandeling

Slecht

Slecht

Ik ben tevreden over de behandeling

Bij de mondhygiëniste geweest, gebit werd goed gereinigd

Prima, alleen opeens klein beetje bijbetalen

Het ging om de reparatie van een vulling die er zomaar uitviel. Prima gerepareerd maar normaalgesproken kost een vulling niks en nu moest ik 14,75 bijbetalen terwijl de vulling nog niet oud was en niet goed vastgezet was. Beetje vreemd.

Geen toevoeging

Een prettig bezoek aan de tandarts

Er wordt duidelijk verteld wat er gaat gebeuren en hoe het is met je gebit. Laten je foto’s zien met uitleg. Erwordt voorzichtig omgegaan met je tanden

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.