Mooi op tijd en vriendelijk

Gelijk geholpen, foto’s geen pijn en vriendelijk

Kundig en neemt de tijd voor je

Perfect.

na melden van een probleempje snel en adequaat geholpen

Telefonisch uiterst correct te woord gestaan. Mijn vraag was snel duidelijk en ik kreeg op korte termijn een afspraak voor een behandeling, die heel prettig is verlopen met goede uitleg en vriendelijke benadering.

ziet er allemaal profesioneel uit.

Goed afspraak systeem met herhaling melding kort voor afspraak. top geregeld.

alles prima

alles prima

Netjes geholpen

Afspraak maken en behandeling voelden goed.

Zeer vriendelijk

Viel me 100% mee

Ik ben bang voor de tandarts en dat zal wel altijd blijven, maar ik denk dat nu wel blijf gaan, omdat het me is meegevallen.

fijne tandarts

fijne tandarts

top

Prettig, duidelijk en niet gehaast.

Voor de kinderen (2 en 5) hele fijne begeleiding. Tandarts neemt de tijd en stelde de kinderen op hun gemak. Ze legde alles uit en liet alles zo veel als mogelijk zien.

fijne persoonlijke aandacht met duidelijke uitleg

gewoon goed

Prima.

Tandarts is heel aardig. Fijn voor de kinderen.

gewoon top

wordt goed geholpen vriendelijk kan deze tandarts echt aanraden . ze accepteren je hoe en wie je bent ik was eerst als remy wiggelman en nu als ivy ben transgender en ze vinden het totaal super en hebben respect ik ga heel graag naar hun toe

zoals altijd goed, stellen je gerust, ben erg angstig voor de het gebeuren bij de tandarts, ze zijn oprecht geweldig daar, mijn dank daar voor,

Goed en prima geholpen

Goed en prima geholpen.

Fijne tandarts

Ze kan leuk omgaan met mn dochter . En ze kan alles supergoed uitleggen. Echt top !

Zeer prettige en goede behandeling

Rustig

Netjes

goed en netjes

netjes en goed

Zeer goed en professioneel geholpen!

Zeer snel geholpen wat noodzakelijk is bij een los geschoten kroon.

persoonlijk en to the point

prima!

Correct en zeer vriendelijk.

Excuseerde zich voor een foute factuur van een jaar geleden. Geeft goede tekst en uitleg wat ze gaat doen.

Gemoedelijk

Ze stellen je gerust en als mogelijke is gaan ze ook grappen maken

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.