Beloofd is beloofd

Ze beloofde geen pijn of iets dergelijks en dat klopt volledig ( wortelkanaal behandeling). Stap voor stap uitleg...helemaal top

Top.

Super!!

Fijn geholpen

Fijne tandartsen praktijk

Perfecte behandeling

Nvt

vriendelijk

kundig en prettig in communicatie

Beste mensen, Als de tandarts en/ of assistenten niet afdoende of geen goed werk verrichten geef ik dat ter plekke aan.Ter .plekke zoeken wij dan een oplossing.Kommentaar leveren via een omweg als deze is niet mijn handelswijze.Overigens is de directe communicatie goed en mocht er iets zijn dan komen wij tot een oplossing,

Prima geholpen en geadviseerd, zowel mondhygiëne en tandarts!

zie de zin

Vriendelijk

De opvolgster doet het prima!

De eerste keer dat er door de nieuwe tandarts meer dan alleen een controle werd uitgevoerd. Ik liep met hetzelfde prima gevoel naar buiten als in de afgelopen 40 jaar bij de nu gepensioneerde tandarts. En da’s een fijn gevoel en geeft vertrouwen! Vakvrouw!

Fijn

Fijn ontvangen en geruststellend

topperdepop

Prima ervaring

Ontspannen behandelsessie waarin ruimte was voor een verzoek en veel uitleg

Veel werk in één keer, maar het ging heel prettig!

Twee moeilijke vullingen en een kies trekken in één behandeling is nogal wat, maar het ging heel zorgvuldig en pijnloos. Geen napijn van het trekken, goed gedaan.

Zeer vriendelijk

Leggen alles uit en zeer vriendelijk

Ik ben tevreden

Er werd naar mij geluisterd ze

Wederom een fijne ervaring!

Zelf ben ik een bangert maar ze stelt me gerust. Ook met de kinderen heel fijn. Echt niets dan lof, ik wil geen andere tandarts meer.

Fijne tandarts en assistent

Gewoon goed ,behulpzaam goede uitleg, , stellen je op je gemak.

Goede service.

Goede snelle service en vakmanschap.

ging snel

goede uitleg en snel gevuld

Ze is gewoon een fijne tandarts, inclusief de assistenten.

Voelt de klanten prima aan.

goed geholpen.

Zowel het maken van de afdruk , als het passen van het vernieuwde frame verliep prima

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

winterswijk@samenwerkendetandartsen.nl

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.