Prettige behandeling vriendelijke medewerker

Prettige behandeling vriendelijke medewerker. Tandartsenpraktijk zijn alle medewerkers fijn in de omgang

Zeer hulpvaardig , vriendelijk.....

Ondanks de grote angst voor hetgeen er gaat gebeuren , weet men mij , stap voor stap , over te geven aan de behandeling ...

Met mijn tandarts ben ik erg tevreden .

Met mijn tandarts ben ik erg tevreden heel fijn rustig persoon.

prima!

Aardige man, doet wat hij moet doen.

----

Fijne en al jaren een goed resultaat

Deskundige mondhygiëniste

Lopke zeer prettig

Zowel mondhygiënist als tandarts prima

Prima behandeling

Ik word al jaren tot volle tevredenheid geholpen door de mondhygieniste en tandarts.

Heel klantvriendelijk en persoonlijk

Ik kom niet zo graag bij de tandarts, maar hier valt het allemaal wel mee. Alles wordt altijd goed uitgelegd, en er is tijd voor een praatje.

Super geholpen

Snel en vakkundig geholpen

I.v.m. een getrokken kies moest ik onverwacht langs de tandarts voor een extra controle. Ik kon snel terecht en ben vakkundig evenals vriendelijk geholpen.

Vakkundig geholpen.

Iedereen is vriendelijk, zo te merken een goede sfeer onderling.

Louter positief

Altijd meedenkend, begripvol en vriendelijk. Er hangt een huiskamersfeer die ik niet eerder heb meegemaakt bij een tandartspraktijk.

Stefania en team top

Ben blij met mijn tandarts ,snel deskundig ,afspraken op tijd ,vriendelijk en zorgvuldig !Kan haar iedereen aanraden ,fijne praktijk !

Een snelle behandeling

Werd heel snel en doeltreffend geholpen

Vakkundig

Totaal geen pijn gehad tijdens de behandeling, ze legde alles top uit

altijd op tijd afspraak nakomen, goede service

Tevreden

Tevreden

Thuiskomen, vertrouwen, rust

Stefania is echt een aanwinst voor de praktijk

Stefania is zo'n super fijne , geduldige tandarts! Zou die duitse man een voorbeeld aan kunnen nemen voor mensen zoals ik die angst hebben voor de tandarts! Ben zo blij dat ik ben overgestapt naar Stef! Enige opmerking is dat ik vind dat de jongere generatie tandarts assistente wel wat meer moeite mag doen voor angstige patienten om gerust te stellen. Woensdag ochtend had ik anne-marie als assistente en die voelde precies aan wat ze kon doen om mij gerust te stellen , terwijl ik donderdag een jongere meid had als assistente en die eigenlijk niets heeft gedaan om mij gerust te stellen!

Uiterst tevreden vakkundige tandarts

Bij klachten snel geholpen goed advies. En vriendelijke assistenten. Kortom een aanrader

Prima zorg

Behulpzaam

Gelukkig voor mij behulpzaam.

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.