Goede tandarts

Soms lang wachten in de wachtkamer. Voor de rest erg positief : tandarts is vriendelijk en vertelt duidelijk wat er gaat gebeuren. Hij let er ook op dat je nergens last van hebt.

Geweldig werk geleverd met het plaatsen van 4 kronen

Is super goed er zijn 4 kronen geplaatst

Rustig en zorgvuldig

In vakantieperiode lastig bereikbaar. Daarna goed en flexibel

Prima. Alleen voor controle geweest

Niet meer dan nodig is wordt gedaan, niks onnodig dus. Adviezen gegeven. Prettige sfeer.

Goede behandeling.

Aandacht voor kliënt..

Altijd prima bij Alexander

Fijne tandarts

De nieuwe tandarts estefana was heel goed alles rustig en op me gemak gesteld

het was goed

ik werd goed ontvangen en werd duidelijk verteld wat er met mij gebit aan de hand was.

Prettige halfjaarlijkse controle

Zoals gebruikelijk een prettige controle bij Alexander.

Prima verzorgd, direct aan de beurt.

Prima, gaatje pijnloos gevuld.

Super ontvangen en ben super geholpen .

Heel fijn, keurig optijd en van de tanarts prima uitleg over wat ze doet en hoe het eruit ziet.

perfect

prettige omgang

Snel en professioneel geholpen

Heel goed

positief inspirerend

Goed werk en goede samenwerking

Tevreden!

Onwijs lieve spontante (vrouwelijke) tandarts, kan goed omgaan met angsten. Rustig, bespreekt alles goed van tevoren. Houd van een lolletje.

Goed behandeld

De mondhygiëniste heeft mij goed behandeld.

vriendelijk en vakkundig

netjes op tijd

Het wordt er niet beter op

Afspraak is 2x verzet en zonder overleg. Controle door tandarts was heel gehaast. Minuut of 3 en klaar. Heb een vraag gesteld zonder een reactie. Vervolgens tandsteen verwijderen vorige keer was de kwaliteit beter.

Tevreden

Geduldig en aardig. En de assistent ook super lief

Netjes en op tijd geholpen

Prima snel geholpen

Pijn

Wat andere tandarts hebben goed gedaan met de angst weg hallen hef hij in een keer weer weggegaan, ik weet dat het niet zeer hoef te doen maar ik heb gehuild van de pijn

Vriendelijke benadering.

Heel fijn dat ik met pijnklachten (als cliënt van een andere tandarts, die met vakantie was) nog dezelfde dag terecht kon.

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.